Geïmpregneerde Rabatdelen

Geimpregneerde rabatdelen zijn zeer geliefd om woningen mee te verfraaien, het wordt vaak gebruikt voor houten constructies zoals een schutting of als gevelbekleding van een huis. Natuurlijk ook verkrijgbaar online!

Vele mogelijkheden

Geïmpregneerde rabatdelen van vurenhout bieden u veel mogelijkheden, zo is het makkelijk te zagen, schaven en schroeven en door de impregneer behandeling ook nog eens bestand tegen invloeden van buitenaf. Daaronder vallen niet alleen de Nederlandse weersomstandigheden, met doorgaans aardig wat regen, maar ook insecten, houtrot en schimmels hebben geen vat op geïmpregneerde rabatdelen. Indien het vurenhout geïmpregneerd wordt, kan het wel 10 jaar meegaan!

Stapelhout

Rabatdelen worden ook wel stapelhout genoemd. Het is uiterst geschikt voor het bouwen van dichte wanden in en rond uw tuin. De 'veer en groef' van de geïmpregneerde rabatdelen schuift u eenvoudig in elkaar. Het effect is een perfect wand met veel privacy. Als gevelbekleding zijn rabatdelen een stijlvolle aanvulling, zeker tegen een perfect gestucte witte muur in combinatie met een rieten dak. Houtdirect biedt naast geïmpregneerde rabatdelen een ruim assortiment met Zweeds rabat, Fins rabat en dubbel Zweeds rabat. U kiest online, wij leveren snel en vakkundig!
 
Sorteren op
1 resultaat

Vuren rabatdeel geïmpregneerd 18x130

Lengte: 4200
€ 13.60 incl. btw
€ 24,95 per m²