Filters

Dikte

Composiet Vlonderplanken

De prachtige Supradeck composiet vlonderplanken zijn een plaatje in iedere tuin! Bestel eenvoudig online bij Houtdirect en vergeet u niet ook uw onderregels/balken, montageclips en plinten mee te bestellen, zodat u alles wat u nodig heeft voor uw project direct bij de hand heeft.

Over Supradeck

De Supradeck composiet vlonderplanken zijn niet zoals de gebruikelijke hout met kunststof planken (composiet) waar u eerder mee heeft gewerkt of waar u van heeft gehoord. Dit product is het resultaat van jarenlang onderzoek en tests, met als doel het ontwikkelen van een product dat bestand is tegen verkleuring. Waar andere vlonderdelen van composiet nog weleens kleur willen verliezen, gebeurt dit bij de producten van Supradeck niet. Daarnaast zijn de Supradeck composiet vlonderplanken duurzaam, degelijk en beschikken ze over prachtige uiterlijke kenmerken.

Speciale technologie

De producent van Supradeck geeft om het milieu en zij streven in ieder aspect naar het reduceren van de impact op het milieu. Er wordt een technologie gebruikt die hen in staat stelt om veel van het polymeer afval te recyclen. Naast productie met het milieu in gedachten wordt ook de kwaliteit erg scherp in de gaten gehouden. De productie heeft als streven volgens de hoogste standaarden te werken en materialen die worden gebruikt voor de producten worden voortdurend gecontroleerd en getest aan de hand van veel verschillende en vooral belangrijke factoren.

Antiek of wit vlonderplank

De antiek/wit vlonderplank is een beetje een vreemde eend in de bijt en is uniek in zijn soort. Bij Supradeck hebben ze namelijk een slimme nieuwe manier van produceren bedacht. Deze vlonderplank heeft, zoals de naam al een beetje aangeeft, namelijk twee kanten. Elke kant heeft een eigen kleur; wit en antiek. Zo heeft u bij het kopen van één vlonderplank dus twee opties om uit te kiezen. Ideaal!

Aan de slag!

Gaat u aan de slag met het leggen van Supradeck composiet vlonderplanken? Houd er dan rekening mee dat tussen de planken in de lengterichting 4 mm afstand gehouden moet worden. Meer tips? Neem dan contact op met onze houtexperts!
Sorteren op
17 resultaten