Composiet Vlonderplanken

De prachtige composiet vlonderplanken zijn een plaatje in iedere tuin! Met deze duurzame en onderhoudsvrije planken maakt u in een handomdraai een terras waar u onbezorgd van kunt genieten.

Bestel online uw composiet vlonderplanken

Na jarenlang onderzoek en testen zijn deze planken ontwikkeld met de meest ideale eigenschappen voor uw terras. Ze zijn samengesteld uit kunststof en hout met unieke componenten. Dit maakt dat het bijna niet verkleurt, duurzaam en onderhoudsvrij is. Deze wpc vlonderplanken hebben daarnaast wel de uitstraling van hout. Zo geniet u van de voordelen van composiet met een natuurlijke look. Bestel ze eenvoudig online in onze houthandel.

Onderhoudsvrij en duurzaam

Vaak horen we dat vlonders zoveel onderhoud vragen en na een tijdje glad worden. Dat is met deze vlonderdelen verleden tijd. Want ze zijn makkelijk schoon te houden en hoeven niet te worden behandeld. Daarnaast zijn ze anti-slip, dus uitglijden over deze planken doet u niet meer. Ook zijn ze insectbestendig en milieuvriendelijk. Composiet vlonderplanken zijn een duurzame keuze voor iedere vlonder.

Zelf aan de slag met uw terras

Naast alle bovengenoemde voordelen van composiet, kunt u zelf snel en eenvoudig aan de slag met het leggen van composiet vlonderplanken. Ze zijn namelijk makkelijk te bewerken met de juiste materialen en ze splinteren niet. Denk bij het aanschaffen van uw vlonderplanken ook aan de overige benodigdheden voor uw terras, zoals terrasclips, terrasdragers en worteldoek. Heeft u vragen over het aanleggen van uw vlonder? Stel ze dan aan onze houtexperts. Zij geven u graag advies, zodat u kunt genieten van het resultaat.


 

Veelgestelde vragen over composiet vlonderplanken

Nee!

 

Onderhoudsvrij

Composiet vlonderplanken zijn onderhoudsvrij, omdat ze niet gevoelig zijn voor verkleuring, rot en vocht. Wel kunt u ze naar wens schoonmaken met een vochtige doek of een sopje.

Minstens 10 jaar

Vanwege zijn unieke samenstelling is composiet niet gevoelig voor verkleuring, rot en vocht. 

Hierdoor gaat het lang mee, zonder enige vorm van onderhoud! Composiet is een licht en sterk materiaal.

Alles op een rijtje:

 

Hoeveelheden en afmetingen

Wilt u zeker zijn van uw berekeningen als het aankomt op de benodigdheden? Stel uw vragen dan aan onze specialisten. Zij denken graag met u mee!

Ja, dat kan!

 

Eenvoudig zelf plaatsen

Zorg dat u de composiet vlonder plaatst op een solide en waterpas ondergrond. Hierop plaatst u de onderconstructie. U kunt een vlonder namelijk niet direct op de grond leggen. Gebruik hiervoor de composiet onderregels. Vervolgens kunt u beginnen met het leggen en bevestigen van de planken. Het bevestigen doet u met de speciale montageclips.

 

Makkelijk zelf te zagen

U zaagt uw composiet planken op dezelfde manier als echt hout. Met een afkortzaag of handzaag kunt u daarom prima uit de voeten. Zo geniet u snel en makkelijk van het resultaat.

 

Let op!

Houd er rekening mee om tussen de planken in de lengterichting 4 mm afstand te houden. Meer tips? Neem dan contact op met onze houtexperts!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Duurzaam

  • Onderhoudsvrij

  • Kleurbehoud

  • Uitstraling van natuurlijk hout

  • Makkelijk te bewerken

  • Splintert niet

  • Eenvoudige montage

Wij snappen daarom heel goed dat steeds vaker wordt gekozen voor composiet vlonderplanken.

Kleur blijft mooi

Kleurbehoud is een specifieke eigenschap van dit product. U hoeft het hier niet voor te behandelen. 

 

Weinig tot geen onderhoud

Daarnaast zorgt de unieke samenstelling van kunststof en hout er voor dat het weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Maak het af en toe schoon met een vochtige doek of sopje en u bent verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

 
Sorteren op
0 resultaten