Terrasdragers

Terrasdragers

Kijkt u al lang uit naar een houten terras in uw tuin om te genieten van lange zomerse dagen? Bestel alle materialen voor uw terras, zoals vlonderplanken en terrasdragers, eenvoudig bij online houthandel Houtdirect.

Verstelbare terrasdragers

Om de hardhouten vlonderplanken, padouk vlonderplanken, Supradeck composiet vlonderplanken of douglas vlonderplanken te plaatsen, heeft u terrasdragers nodig. De terrasdragers zijn verstelbaar en zorgen ervoor dat u gemakkelijk een zwevend terras kunt aanleggen. Op die manier zal het hout veel langer meegaan, omdat het niet rechtstreeks op de grond wordt geplaatst maar op de terrasdragers rust. Vergeet ook niet om direct het worteldoek erbij te bestellen, zodat ongedierte en onkruid geen kans maken om door uw terras heen te dringen!
 

Ophogen van terras

U kunt met de verstelbare terrasdragers het terras ophogen van 5 tot wel 14 centimeter. Standaard wordt de kap meegeleverd voor montage van vuren regels. Bekijk ook naast de bouwproducten ook ons assortiment vlonderplanken, er is ruime keuze uit verschillende houtsoorten. Uw bestelling wordt geleverd tot aan de voordeur, of u komt deze op een afgesproken tijd ophalen bij ons magazijn in Waalwijk. Zo gaat u eenvoudig en goed voorbereid aan de slag met uw project!
 
 
Sorteren op
3 resultaten

Terrasdrager 5.0/8.0 cm

€ 3.35 incl. btw

Terrasdrager 8.0/11.0 cm

€ 3.55 incl. btw

Terrasdrager 11./14.0 cm

€ 3.80 incl. btw