Worteldoek

Terras aanleggen? Vergeet dan niet het worteldoek, dé basis van een geslaagde terras constructie! Met het gronddoek voorkomt u onkruidgroei van onderaf en wordt doorworteling van onkruid voorkomen. Bestel tegelijkertijd met uw vlonderplanken en terrasdragers en aan de slag maar!

Wel water, geen licht

Worteldoek, ofwel antiworteldoek, is gemaakt van kunststof of een non-woven doek dat wordt gebruikt om wortelgroei tegen te houden. Het doek is niet volledig gesloten, zodat neerslag gewoon naar de ondergrond kan weglopen. Maar omdat het geen licht doorlaat, maakt onkruid geen kans. Wel zo handig, als uw een mooi, nieuw terras heeft gelegd, er op een gegeven moment geen lelijke onkruidsprieten doorheen piepen. Niet vergeten dus om ook worteldoek in uw winkelmandje te leggen!
 

Tegen onkruid

Worteldoek is makkelijk onder het terras vast te zetten met grondpennen, daarna kunt u verder met het plaatsen van terrasdragers en regels. U kunt het doek ook gebruiken om de bestrating grind of uw tuin te beschermen tegen een overvloed van allerlei verschillende soorten onkruid in een mum van tijd. Naast alle andere bouwproducten, vindt u ook het perfecte hout voor vlonderplanken in de webshop. Kijk rustig verder en neem contact op als u advies nodig heeft!
 
 
Sorteren op
1 resultaat