Filters

Vloerdelen

In uw huis wordt geleefd en daarom mag een kwaliteitsvloer niet ontbreken. Uw vloer moet tegen een stootje kunnen. In onze online houthandel bieden wij vloerdelen aan die staan voor kwaliteit. Want wij geloven dat een goede vloer een leven lang meegaat.

Houten vloerdelen voor een kwaliteitsvloer

Een houten vloer geeft uw huis die natuurlijke en warme uitstraling waardoor u zich direct thuis voelt. Daarnaast wordt er op een vloer geleefd. Daarom moet een goede vloer tegen een stootje kunnen. Onze houten multiplanken zijn gemaakt van kwaliteitshout en gaan een levenlang mee. Daarnaast zijn ze kant en klaar bij levering. U kunt dus thuis meteen beginnen met het leggen van uw vloer. Dat kan door deze direct te verlijmen op een geschikte ondergrond. Of u kunt er voor kiezen om deze zwevend te leggen op een daarvoor bestemde ondervloer. Voor het zelf leggen van onze vloeren adviseren wij u graag zodat u snel van uw nieuwe houten vloer kunt genieten.

Onderhoud van uw houten vloer

Na het leggen van uw vloerdelen kunt u er voor kiezen om deze af te lakken met een beits of olie. Zo zijn ze beschermt en behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw vloer. U kunt echter ook kiezen om dit niet te doen en zo krijgt uw vloer een meer geleefde uitstraling door de jaren heen. Het is belangrijk dat u bepaalt wat past bij de uitstraling die u wenst. Wij geven u graag advies bij het kiezen van uw houten multiplanken.

 
Sorteren op
2 resultaten

Eiken Multiplank 16x200 mm

Lengte: 1000

Eiken Multiplank Geolied 16 mm 17m2

Lengte: 2400
€ 700.00 incl. btw