Eiken vellingdelen gedroogd 20x90x2200

€ 12.00 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze geschaafde Eiken vellingdelen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping, het maken van een deur of het leggen van dakbeschot. De vellingdelen zijn geschaafd en kunstmatig gedroogd om de meeste werking op te vangen. De planken schuiven door middel van mes- en groef profiel in elkaar.

Zoekt u liever een dubbel lips-profiel? Kijk dan bij onze sponningplanken.

Houtsoort
Eiken hout is een duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft! De rustieke uitstraling en de potlood grijze verkleuring maakt dit hout & tuinhout erg populair, zeker als u liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Door deze karakteristieke eigenschappen is eikenhout geliefd bij doe-het-zelvers, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven voor het maken van overkapping, bijgebouw, veranda, tuinpoort of schuur.

Eiken bevat looizuur wat mede zorgt dat het een harde en sterke houtsoort is, welke toch goed te bewerken is met machinaal gereedschap. Dit looizuur kan in combinatie met vocht en metaal zorgen voor zwarte vlekken op het hout. Voor meer info hierover kunt u terecht in onze blog.

Kortom zijn Eiken vellingdelen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 20x90x2200mm.

Specificatie
Houtsoort: Eikenhout
Kwaliteit: Rustiek A/B
Dikte: 20 mm
Werkende breedte: 90 mm.
Droging: KD 10-12%

Productspecificaties

Houtsoort Eikenhout
Model Gevelbekleding
Bewerking Geschaafd
Dikte 20 mm
Breedte 90 mm
Lengte 2200 mm

Accessoires