Meranti Vellingdelen

Met hun rood tot roze bruine kleur geeft u met meranti vellingdelen een karakteristieke uitstraling aan uw project. Combineer deze uitstraling met kwaliteit en duurzaamheid en u bent verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

Meranti vellingdelen online kopen

Een vellingdeel herkent u aan de ‘mes en groef’ ofwel ‘veer en groef”. Hierdoor passen de delen perfect in elkaar en maakt u in een handomdraai een solide, dichte constructie. Een meranti vellingdeel heeft daarnaast de voordelen van unieke kleurvariaties, is makkelijk te bewerken en onderhoudsvriendelijk. Ook bent u er zo zeker van dat u kiest voor een unieke hardhoutsoort die voldoet aan de scherpe Nederlandse kwaliteitseisen. Bestelt u meranti, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Hoe past u meranti vellingdelen zelf toe?

Een meranti vellingdeel kunt u zowel voor binnen als buiten gebruiken. Denk voor binnen aan het maken van een deur, muurbekleding en meubels. Buiten gebruikt u het ook voor deuren, poorten of een schutting. Voor het zelf toepassen van vellingdelen adviseren wij u om deze nooit te strak in elkaar te zetten. Zo is er nog ruimte over voor de eventuele werking van het hout. Wilt u de kleur behouden en beschermen tegen vuil, ongedierte en weersinvloeden? Behandel dan uw hout met een verf of beits. Heeft u advies nodig? Dan staan onze houtspecialisten u graag te woord!


 

Veelgestelde vragen over meranti vellingdelen

Ja!

 

Niet te strak in elkaar zetten

Wij adviseren om meranti vellingdelen nooit te strak in elkaar te zetten. Op deze manier houdt u nog ruimte over voor de eventuele werking van het hout.

 

Meer advies nodig?

Neem contact op met een van onze houtspecialisten wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden met meranti vellingdelen en hoe u deze toepast. 

Solide constructie

Meranti vellingdelen zijn houten planken die zo zijn gemaakt dat u ze eenvoudig in elkaar schuift. Door de manier van zagen maakt u in een handomdraai een solide lambrisering of deur. 

 

Vele mogelijkheden

Meranti vellingdelen kunt u gebruiken voor zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan deuren, luiken of meubels die u geheel naar uw wens kunt maken met deze houtsoort.

Afhankelijk van uw project

Op basis van de tekening van uw project kunt u bepalen hoeveel meranti vellingdelen u nodig heeft. Twijfelt u? Neem dan contact op met een van onze houtspecialisten. 

 

Eenvoudig online bestellen

In onze online houthandel bestelt u eenvoudig uw meranti vellingdelen. Ook vindt u hier de overige bouwproducten die u nodig heeft voor uw project.
 
Sorteren op
0 resultaten