Filters

Meranti Vellingdelen

Met hun rood tot roze bruine kleur geeft u met meranti vellingdelen een karakteristieke uitstraling aan uw project. Combineer deze uitstraling met kwaliteit en duurzaamheid en u bent verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

Meranti vellingdelen online kopen

Een vellingdeel herkent u aan de ‘mes en groef’ ofwel ‘veer en groef”. Hierdoor passen de delen perfect in elkaar en maakt u in een handomdraai een solide, dichte constructie. Een meranti vellingdeel heeft daarnaast de voordelen van unieke kleurvariaties, is makkelijk te bewerken en onderhoudsvriendelijk. Ook bent u er zo zeker van dat u kiest voor een unieke hardhoutsoort die voldoet aan de scherpe Nederlandse kwaliteitseisen. Bestelt u meranti, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Hoe past u meranti vellingdelen zelf toe?

Een meranti vellingdeel kunt u zowel voor binnen als buiten gebruiken. Denk voor binnen aan het maken van een deur, muurbekleding en meubels. Buiten gebruikt u het ook voor deuren, poorten of een schutting. Voor het zelf toepassen van vellingdelen adviseren wij u om deze nooit te strak in elkaar te zetten. Zo is er nog ruimte over voor de eventuele werking van het hout. Wilt u de kleur behouden en beschermen tegen vuil, ongedierte en weersinvloeden? Behandel dan uw hout met een verf of beits. Heeft u advies nodig? Dan staan onze houtspecialisten u graag te woord!

Meranti Vellingdelen

Ja!

 

Niet te strak in elkaar zetten

Wij adviseren om meranti vellingdelen nooit te strak in elkaar te zetten. Op deze manier houdt u nog ruimte over voor de eventuele werking van het hout.

 

Meer advies nodig?

Neem contact op met een van onze houtspecialisten wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden met meranti vellingdelen en hoe u deze toepast. 

Solide constructie

Meranti vellingdelen zijn houten planken die zo zijn gemaakt dat u ze eenvoudig in elkaar schuift. Door de manier van zagen maakt u in een handomdraai een solide lambrisering of deur. 

 

Vele mogelijkheden

Meranti vellingdelen kunt u gebruiken voor zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan deuren, luiken of meubels die u geheel naar uw wens kunt maken met deze houtsoort.

Afhankelijk van uw project

Op basis van de tekening van uw project kunt u bepalen hoeveel meranti vellingdelen u nodig heeft. Twijfelt u? Neem dan contact op met een van onze houtspecialisten. 

 

Eenvoudig online bestellen

In onze online houthandel bestelt u eenvoudig uw meranti vellingdelen. Ook vindt u hier de overige bouwproducten die u nodig heeft voor uw project.
Sorteren op
3 resultaten

Meranti vellingdelen 18x135 mm

Lengte: 3050
€ 40,90 incl. btw
€ 99,35 per m²

Meranti vellingdelen 18x135 mm

Lengte: 3350
€ 45,60 incl. btw
€ 100,85 per m²

Meranti vellingdelen 18x135 mm

Lengte: 4000
€ 54,50 incl. btw
€ 100,95 per m²