Douglas vellingdeel 18x185x3000

€ 12.70 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze geschaafde Douglas vellingdelen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping of het leggen van dakbeschot. De vellingdelen zijn geschaafd en gedroogd om de meeste werking op te vangen. De planken schuiven door middel van mes- en groef profiel in elkaar.

Als dakbeschot gebruiken wij zelf vaak sponningplanken. Deze zijn een stuk makkelijker en sneller te monteren de vellingdelen.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas vellingdelen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 18x185x3000.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 18 mm
Werkende breedte: 170 mm.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Vellingdelen
Bewerking Geschaafd
Dikte 18 mm
Breedte 185 mm
Lengte 3000 mm