Douglas vellingdeel 20x135x4000

€ 13.30 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze geschaafde Douglas vellingdelen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping of het leggen van dakbeschot. De vellingdelen zijn geschaafd en gedroogd om de meeste werking op te vangen. De planken schuiven door middel van mes- en groef profiel in elkaar.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas vellingdelen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 20x135x4000.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 20 mm
Werkende breedte: 125 mm.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Vellingdelen
Bewerking Geschaafd
Dikte 20 mm
Breedte 135 mm
Lengte 4000 mm