Douglas fins rabat 18x125x4000

€ 13.00 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Douglas fins rabat delen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping of het bekleden van een deur. De sponningplanken zijn gedroogd om de meeste werking op te vangen. De planken schuiven door middel van een sponningslip over elkaar.

Bent u opzoek naar zwarte fins rabat delen? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas fins rabat delen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 18x125x4000.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 18 mm
Werkende breedte: 125 mm.
Afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd, achterzijde geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Fins rabat
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 18 mm
Breedte 125 mm
Lengte 4000 mm