Monocoat

Hout is levend materiaal en krijgt vaak veel te verduren door de zon, wind, regen, vuil en insecten. Behandel daarom uw hout met de producten van Monocoat. Hiermee geeft u het de optimale bescherming. Ook blijft uw hout dan langer mooi.

Online Monocoat-producten kopen

Bij Houtdirect kiezen wij altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom passen de producten van Monocoat perfect in ons assortiment. De Monocoat hybrid wood protector vindt u bij ons in verschillende kleuren, zoals:

Met al deze verschillende kleuren kunt u alle houtsoorten behandelen van zacht hout tot hardhout en alles daar tussenin. Ook hebben we verschillende hoeveelheden van deze olie, van 20 millimeter tot 1 liter. Zo heeft u altijd de keuze die past bij uw project. Bestel uw Monocoat-olie met een paar muisklikken online in onze houthandel.

Optimale bescherming voor hout buiten

De olie van Monocoat geeft een ecologische beschermlaag aan zowel nieuw als verweerd hout. Hiermee beschermt u hout tegen verkleuring en houtbederf. Zo kunt u lang en onbezorgd genieten van uw gevelbekleding, terrassen, tuinmeubelen, overkapping enzovoort. Een enkele laag volstaat voor een optimale bescherming van uw hout buiten. Met de technologie van Monocoat bent u verzekerd van lang onbezorgd genieten van uw project met hout.

Eenvoudig in gebruik

Wanneer u kiest voor deze olie hoeft u het hout niet op te schuren voor u het gaat behandelen. Daarnaast zijn deze producten niet filmvormend en schilferen ze niet af. In onze blog over hout oliën leest u hoe u eenvoudig zelf de olie op de juiste manier aanbrengt. Hiervoor heeft u de volgende producten nodig:

Advies nodig?

Het verbruik van deze olie is afhankelijk van de houtsoort waar u voor kiest. Wij raden daarom aan om eerst een klein stukje te behandelen met de door u gekozen olie. Zo kunt u bepalen hoeveel olie u exact nodig gaat hebben voor uw project. Wilt u nog graag advies voor uw volgende project? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee!


 

Veelgestelde vragen over Monocoat

Monocoat beschermt tegen:

  • verwering

  • slijtage

  • kleurverlies

  • houtbederf

  • insecten

  • weersinvloeden

Duurzaam
Door uw hout te behandelen met de producten van Monocoat zorgt u voor een lange levensduur. Het is daarom een duurzame keuze. 

De formule

½ liter = ± 15 m² 

 

Het verbruik
Het verbruik is afhankelijk van de houtsoort, verwering en voorbereiding. Wij raden u aan om eerst een proef te zetten om het exacte verbruik te bepalen. Heeft u hier nog vragen over? Stel ze aan onze houtspecialisten. Zij adviseren u graag. 

In ons assortiment vindt u de kleuren:

Eenvoudig online bestellen
Kies de kleur die u mooi vindt passen bij uw project en bestel deze eenvoudig online met een paar muisklikken. Geniet vervolgens van een prachtig eindresultaat!

Blog
In onze blog over hout oliën leggen we u stap voor stap uit hoe u deze behandeling zelf kunt uitvoeren. 

 

Speciale producten
Onderstaande producten van Monocoat gebruikt u om uw hout te oliën: 

Bestel alles in één keer online in onze houthandel. Zo kunt u direct aan de slag. 

 
Sorteren op
15 resultaten