Filters

Picknicktafel

Genieten van de zon, bijkletsen met vrienden of rustig een boek lezen; het kan allemaal buiten aan uw eigen houten picknicktafel. Deze tafel past in iedere tuin en is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Geniet jarenlang van vele mooie momenten aan uw tafel.

Online houten picknicktafel kopen

Met een picknicktafel maakt u in een handomdraai een comfortabele zitplek in uw tuin of op uw buitenplaats. Even rustig bijkomen of een zomerse barbecue houden? Het kan allemaal aan een picknicktafel van hout. Hierdoor is deze veel meer dan een stel planken bij elkaar. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt. Deze tafel wordt als bouwpakket geleverd en is gemakkelijk om in elkaar te zetten. U bestelt uw houten picknicktafel met een paar muisklikken online in onze houthandel.

Buiten genieten aan een picknicktafel van hout

Vurenhout is uitermate geschikt voor een robuuste picknicktafel. Met zijn mooie houttekening geeft het direct een warme uitstraling aan uw tuin. Daarnaast is het onverwoestbaar en duurzaam. Deze houtsoort heeft weinig tot geen onderhoud nodig en wordt door de jaren heen alleen maar mooier. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de picknicktafel buiten te behandelen met een beits. Zo geeft u het een extra beschermlaag en behoudt u de oorspronkelijke kleur. In onze blog leest u hoe u zelf uw tafel kunt beitsen. Met al zijn eigenschappen en voordelen is het een populaire keuze voor tuinmeubilair. Dit begrijpen wij heel goed!

De kwaliteit van Houtdirect

In onze online houthandel vindt u ook een groot assortiment aan hout & tuinhout. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw volgende project buiten? Laat u dan adviseren door onze klantenservice. Zij denken graag met u mee. Ook kunnen zijn u tips geven voor de montage van onze kwaliteitspicknickbanken. Service en kwaliteit vindt u bij Houtdirect.


 

Veelgestelde vragen over picknicktafels

Levertijd per mail
Na uw bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de te verwachten levertijd. De vurenhouten picknicktafel wordt vervolgens als bouwpakket geleverd.
 

Klantenservice
Heeft nog vragen over uw bestelling en de levertijd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden deze graag. 

Eenvoudige montage
De picknicktafel van hout  wordt als bouwpakket geleverd. Hierbij vindt u duidelijke instructies over hoe u zelf de tafel in elkaar zet. 
 

Klantenservice
Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u direct verder helpen, zodat u snel kunt genieten van het resultaat.

Weinig
Deze houtsoort wordt door de jaren heen alleen maar mooier en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Een goede schoonmaakbeurt per jaar met een zachte borstel volstaat vaak. 
 

Beitsen
Natuurlijk kunt u de picknicktafel ook behandelen met een beits. Zo geeft u het extra bescherming en behoudt u de uitstraling. In onze blog over beitsen leest u hoe u dit zelf aanpakt. 

Gemiddeld 6
Dit is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe groot of klein de personen zijn. Gemiddeld passen er 6 personen aan een picknicktafel.

 
Sorteren op
2 resultaten

Vuren picknicktafel 74x160 cm

Lengte: 1800
€ 171.80 incl. btw

Vuren picknicktafel 74x160 cm

Lengte: 2400
€ 218.25 incl. btw