Bartafel

Met een bartafel buiten creëert u direct een ‘uit-gevoel’ in uw eigen tuin. Lekker aan het einde van de dag even borrelen of genieten van een barbecue. Ideaal voor de kleine en grote tuin en met zijn robuuste uitstraling een echte aanwinst.

Online een bartafel voor buiten kopen

Buiten is het al snel gezellig als je aan een hoge bartafel staat of zit. Het is een plek die uitnodigt voor een goed gesprek en een feestje. Met de bijbehorende barkrukken kunt u ook comfortabel zittend genieten. Daarnaast geeft de warme en natuurlijke uitstraling van een houten bartafel direct een karakteristieke sfeer aan uw tuin. Kies voor de natuurlijke kleur van vurenhout of de chique grijze variant. Wat uw keuze ook is, u bestelt ze eenvoudig online met een paar muisklikken in onze houthandel. 

Een tafel op niveau

Met een vierkante bartafel van hout heeft u direct een natuurlijk statement in uw tuin. Hier kunt u jarenlang onbezorgd aan en van genieten. Want dit tuinmeubilair is geïmpregneerd. Het is daarmee een duurzame keuze die weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Ook zijn de barkrukken en tafel zo ontworpen dat u zeer comfortabel zit. Want zowel de tafel als de krukken hebben een fijne voetsteun. Het is een ideale oplossing voor een kleine tuin, buitenruimte of balkon. Mocht u toch liever willen zitten aan een comfortabele tafel, dan is onze houten picknicktafel een goed alternatief.

Duurzaam buiten genieten

Met ons ruime assortiment aan hout en tuinhout bestelt u naast een bartafel in uw tuin ook alles voor een nieuw terras of overkapping. Want de tuin is nu eenmaal de ideale plek om te genieten van het leven. Hierin mag comfort natuurlijk niet ontbreken. Heeft u nog advies nodig voor uw volgende tuinproject met hout? Of heeft u nog inspiratie nodig voor uw volgende klus? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee. Of neem een kijkje op onze blogpagina voor onze klustips en inspiratie.


 

Veelgestelde vragen over bartafels

Te verwachten levertijd
Na uw bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de te verwachten levertijd. De vierkanten, houten bartafel wordt vervolgens als bouwpakket geleverd.

 

Klantenservice
Heeft nog vragen over uw bestelling en de levertijd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden deze graag. 

Eenvoudige montage
De bartafel met barkrukken wordt als bouwpakket geleverd. Bij dit pakket zit ook een duidelijke uitleg met de stappen die u doorloopt voor de juiste montage. 

 

Klantenservice
Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u direct verder helpen. Zo kunt u snel weer door. 

Geïmpregneerd hout
Onze bartafel van vurenhout is geïmpregneerd. Door deze behandeling is uw hout jarenlang beschermd en kan het tegen de verschillende invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft deze houtsoort bijna geen onderhoud nodig. U kunt het eventueel één keer per jaar voorzichtig met een zachte borstel afdoen.

Ja
Door de behandeling van deze vurenhouten bartafel met barkrukken is deze een duurzame keuze voor buiten. Door het impregneren kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw aankoop. 

 
Sorteren op
2 resultaten

Bartafel inclusief 4 krukken geïmpregneerd

Lengte: 1200
€ 292.50 incl. btw
€ 304,70 per m²

Bartafel inclusief 4 krukken grijs

Lengte: 1200
€ 338.95 incl. btw