Frake Thermo X-clip systeem geschaafd 20 x 140 mm

€ 48.30 incl. btw
Indicatie per m²: € 113,15
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Frake is een Afrikaanse houtsoort waarbij het spint een mooie vlamtekening kan hebben. Door de verhitting bij het thermisch modificeren krijgt het hout duurzaamheidsklasse 1. Het hout heeft een warme bruine kleur met typerende zwarte lijnen en kan Pinholes bevatten. Frake vergrijst egaal waardoor het prachtig staat op een gevel. Door de uitstraling en het lichte gewicht is Thermo frake zeer geschikt als duurzame wandbekleding en gevelbekleding.Montage met het X-Clip System zorgt voor een schitterend eindresultaat. Er is geen schroef of spijker te zien; niet in de planken en niet ertussen.

Door toepassing van het X-Clip profiel met de voorgemonteerde X-Clips hoeven de planken niet meer voorgeboord en geschroefd te worden. Dit voorkomt mechanische beschadiging van het hout. Door het unieke ontwerp van het X-Clip System is er geen hout op hout contact waardoor schimmelvorming of vochtophoping wordt voorkomen. Daarnaast zorgt het systeem voor voldoende ventilatie tussen de planken met als resultaat een langere levensduur van uw project.

Prijstechnisch bovendien ook interessant. Na montage van de X-Clip profielen hoeven de planken alleen nog vastgeklikt te worden. Dit scheelt

montagetijd en uiteraard hoe groter het project hoe hoger de besparing. Dit levert een tijdswinst op van maar liefst 30 tot 70%De X-clip profielen bevestigen met schroeven om de 40 cm de latten worden dan in de X clip gedrukt.Voor een totaalprijs en de beschikbaarheid van lengtes vragen wij een offerte aanvraag te doen.
Productspecificaties

Houtsoort Thermisch Fraké
Model X-clip -system
Dikte 20 mm
Breedte 140 mm
Lengte 3050 mm