Douglas blokhutprofiel 28x140x4900

€ 23.15 incl. btw
Dit product is tijdelijk niet bestelbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze geschaafde Douglas blokhutprofiel delen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het maken van een blokhut of het maken van een schutting. Met deze planken creëer je op een eenvoudige manier een solide basis, welke door middel van een mes- en groef verbinding nooit zal gaan kieren. Tevens zijn de delen vooraf gedroogd om de grootste werking tegen te gaan.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn Douglas blokhutprofiel delen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 28x140x4900.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 28 mm
Werkende breedte: 130mm.
Afwerking: Geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Blokhutprofiel
Bewerking Geschaafd
Dikte 28 mm
Breedte 140 mm
Lengte 4900 mm