Supradeck Composiet Schutting

Bent u al bekend met de voordelen van composiet? Misschien kent u het vooral van Supradeck composiet vlonderplanken, maar de Supradeck composiet voor een schutting heeft dezelfde voordelen! Wij bieden de planken aan in ipé uitvoering, dat met zijn bruine en lichtbruine houtlook een luxe uitstraling zal geven aan de omheining van uw tuin.

Duurzame kwaliteit

Een Supradeck composiet schutting heeft een hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Dit houdt in dat de buitenlaag waterdicht, krasvrij, vlekvrij en kleurvast is. Supradeck heeft hogedichtheidpolyethyleen (HDPE) gemixt met houtvezels en bedekt met een polymeer coating. Dit heeft een prachtig product als resultaat wat jarenlang mee gaat!

Jarenlang plezier

De composiet schuttingplanken hebben holle kamers waardoor de plank extra stabiliteit krijgt. Daarnaast zal het niet kunnen rotten, u hoeft de Supradeck composiet schutting dus niet bij te houden in de vorm van een jaarlijkse verf- of beits-beurt. Bovendien is het insectbestending en zijn splinters verleden tijd. Tot slot is het composiet makkelijk op maat te zagen, zo heeft u in een mum van tijd een stevige schutting staan waar u lang plezier van zult hebben! Benieuwd? Neem contact op als u vragen heeft!


 

Veelgestelde vragen over composiet schutting

Alles op een rijtje voor uw composiet schutting:

  • Schuttingplanken

  • Palen, voor het maken van de constructie van de schutting

  • Afdekkappen, om de bovenkant van de palen mee af te werken

  • Onderprofiel, om aan de onderkant van uw schutting te plaatsen

  • Bovenprofiel, om aan de bovenkant van uw schutting te plaatsen

  • Zijprofiel, om de zijkanten mee af te werken

Bovenstaande materialen zijn allemaal gemaakt van composiet zodat u onbezorgd jarenlang kunt genieten van het resultaat.

 

Hoeveel heeft u nodig?
Dit hangt natuurlijk af van de lengte van de door u gewenste schutting. Wij geven u graag passend advies. Neem contact met ons op!

Ja, dat kan!

 

Eenvoudig zelf plaatsen

Zorg dat u de composiet schutting plaatst op een solide ondergrond. Vervolgens plaatst u de palen om deze te vullen met de composiet planken. Gebruik daarna de afdekkappen, het onderprofiel, bovenprofiel en zijprofiel om uw schutting goed en mooi mee af te werken.

 

Makkelijk zelf te zagen

U zaagt uw composiet planken op dezelfde manier als echt hout. Met een afkortzaag of handzaag kunt u daarom prima uit de voeten. Zo geniet u snel en makkelijk van het resultaat.

 

Let op!

Wij raden u aan om de composiet schutting niet de grond te laten raken. Plaats deze ongeveer 5 tot 10 centimeter van de grond af. Zo voorkomt u dat de schutting te vochtig wordt door opkomend grondwater. 

Nee!

 

Onderhoudsvrij

Composiet schuttingplanken zijn onderhoudsvrij, omdat ze niet gevoelig zijn voor verkleuring, rot en vocht.

Lange levensduur

Vanwege zijn unieke samenstelling is composiet niet gevoelig voor verkleuring, rot en vocht. 

Hierdoor gaat het lang mee, zonder enige vorm van onderhoud! Composiet is een licht en sterk materiaal.

 
Sorteren op
0 resultaten