Bankirai vlonderplank glad 28x190x2450

€ 48.35 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze Bankirai vlonderplanken zijn ideaal toepasbaar voor een vloer onder uw overkapping of terras. De planken zijn gedroogd en rondom geschaafd. Sommige planken hebben een spanningsgroef aan de achterkant.

Houtsoort
Bankirai is een mooie harde houtsoort met een geel tot bruine kleur en gelijkmatige dichte structuur. Door weersinvloeden zullen de vlonderplanken egaal vergrijzen, mocht u toch liever de kleur behouden kunt u het product bewerken. Bankirai is relatief zwaar maar goed te bewerken houtsoort en heeft een duurzaamheidsklasse van 1-2 (25jaar). Bankirai is een stabiele, vormvaste en duurzame hardhoutsoort, maar wacht desondanks niet te lang met het verwerken van uw vlonderplanken en zorg voor een goede bevestiging. Leg de planken na ontvangt niet in de zon, of een luchtdichte garage, gebruik eventueel afdekzijl tijden de zomerse dagen.

Kortom zijn Bankirai hardhouten vlonderplanken een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 28x190x2450.

Specificatie
Houtsoort: Bankirai
Dikte: 28 mm
Werkende breedte: 190mm.
Afwerking: Rondom geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Bankirai
Model Vlonderplanken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 28 mm
Breedte 190 mm
Lengte 2450 mm