Bankirai vlonderplank glad 27x190x3950

€ 78.00 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze Bankirai vlonderplanken zijn ideaal toepasbaar voor een vloer onder uw overkapping of terras. De planken zijn gedroogd en rondom geschaafd. Sommige planken hebben een spanningsgroef aan de achterkant.

Houtsoort
Bankirai is een mooie harde houtsoort met een geel tot bruine kleur en gelijkmatige dichte structuur. Door weersinvloeden zullen de vlonderplanken egaal vergrijzen, mocht u toch liever de kleur behouden kunt u het product bewerken. Bankirai is relatief zwaar maar goed te bewerken houtsoort en heeft een duurzaamheidsklasse van 1-2 (25jaar). Bankirai is een stabiele, vormvaste en duurzame hardhoutsoort, maar wacht desondanks niet te lang met het verwerken van uw vlonderplanken en zorg voor een goede bevestiging. Leg de planken na ontvangt niet in de zon, of een luchtdichte garage, gebruik eventueel afdekzijl tijden de zomerse dagen.

Kortom zijn Bankirai hardhouten vlonderplanken een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 27x190x3950.

Specificatie
Houtsoort: Bankirai
Dikte: 27 mm
Werkende breedte: 190mm.
Afwerking: Rondom geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Bankirai
Model Vlonderplanken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 28 mm
Breedte 190 mm
Lengte 3950 mm