Winkelhaken

De verzinkte winkelhaken van Houtdirect.nl hebben een afmeting van 30x30 mm en zijn geschikt voor het monteren van tuinschermen. De haken zijn verzinkt dus zijn bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt het L-beslag ideaal voor het monteren van tuinschermen.

Verbindingshoeken

De handige klusser kan voor al het gereedschap bij Houtdirect.nl aankloppen, dus ook voor winkelhaken. Van ijzerwaren zoals schroeven & nagels tot houtsoorten als douglas hout, eikenhout en vurenhout. De verbindingshoeken geven stevigheid aan de contructies en ondersteunen een nette rechte hoek. De winkelhaken die wij aanbieden zijn overigens niet te verwarren met de winkelhaak als hulpmiddel voor het uitzetten van hoeken. Die winkelhaak is helemaal plat en kan vlak op het materiaal gelegd worden, waardoor het mogelijk wordt een rechte hoek uit te zetten. Dit is bijvoorbeeld nodig om een haakse zaaglijn af te kunnen tekenen.
 

Bevestigen van plaatmateriaal

De ijzersterke verzinkte winkelhaken gebruikt u eenvoudig voor het bevestigen van plaatmateriaal. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor het krachtig verbinden van planken en balken. Kijk ook eens bij de resrt van onze bouwproducten. Wat uw klus ook is, Houtdirect voor elk project!
 
 
Sorteren op
1 resultaat