Poort Ringsetten

Poort ringsetten zijn een mooi alternatief voor een standaard deurkruk. Perfect voor het afsluiten van uw zelfgemaakte poort van douglas hout of eikenhout. Op deze manier geef u er een leuke landelijke uitstraling aan wat uw nieuwe poort helemaal af maakt!

Zwart beslag gecombineerd met hout

Bij ringsetten opent en sluit u met het rechte stuk de poort, aan de andere kant is een ring bevestigd waarmee u de poort kunt opentrekken. Het zwarte beslag combineert goed met allerlei buiten houtsoorten, die u eventueel nog heeft gebeitst of geverfd. Wist u overigens dat u ook terecht kunt in onze webshop voor verf & afwerking? Zo vindt u alle bouwproducten op een plek, wel zo handig!
 

Stoer deurbeslag

In ons aanbod aan duimhengen, plaatduimen, slotsets en ander deurbeslag, hebben we ook deze zwarte poort ringsetten. Een mooi detail op iedere poort voor een extra robuuste, stoere uitstraling die zeker goed in de smaak zal vallen! Uw bouwproject is niet helemaal compleet zonder kwalitatief goed deurbeslag dat echt iets toevoegt. Kijk ook bij ons bouwmateriaal voor andere zaken die van pas kunnen komen, zoals schroeven & nagels of verf & afwerking.
 
 
Sorteren op
1 resultaat

Poort ringset zwart

€ 10.35 incl. btw