Poortframe

Bij Houtdirect.nl kunt u natuurlijk ook terecht voor een poortframe en toebehoren. Met deze poortframes kunt u in een handomdraai een stevig schutting-, poortdeur of tuinhek maken. 

Verstelbare poortframes

In onze webshop vindt u de poortframes in twee gangbare maten: 0,90 m breed en 1,55 m hoog en een poortframe verzinkt, van 1,20 m breed en 1,55 m hoog. Beiden varianten zijn verstelbaar, waardoor het frame makkelijk op maat te maken is. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de planken aan de boven- en anderkant wat uit te laten steken, waardoor de poort nog hoger wordt. Bij het ijzeren poortframe kunt u via onze webshop toebehoren, waaronder duimhengen en plaatduimen, deurkrukken en ringsetten bestellen. Om het hout langer mee te laten gaan, raden we aan om het af te lakken met verf of beits. Zo heeft u extra lang plezier van uw nieuw poort!

Hout voor schutting of tuinhek

Bepaal welke houtsoort u wilt gebruiken voor het maken van uw schutting of tuinhek. Eikenhout, douglas hout of vurenhout; ze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. Vervolgens kiest u de bijpassende ijzerwaren. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? Neem dan contact op met onze houtexperts, zij weten u alles te vertellen over hout en de bijpassende bouwproducten.
 
Sorteren op
2 resultaten

Poortframe 0,90 m

€ 64.75 incl. btw

Poortframe 1,20 m

€ 75.75 incl. btw