Filters

Model

Gevelfolie

Om uw gevel optimaal te beschermen tegen de weersinvloeden gebruikt u onze gevelfolie. Hiermee is uw gevelconstructie de solide basis voor uw gevelbekleding en kunt u onbezorgd genieten van het resultaat.

Gevelfolie online kopen

Uw gevel wordt blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden. Om deze hier zo goed mogelijk tegen te beschermen plaatst u gevelfolie onder uw gevelbekleding. U kunt kiezen voor dampdoorlatende folie en dampremmende folie. Beide hebben unieke eigenschappen die uw gevelconstructie beschermen tegen de verschillende invloeden. In onze online houthandel bestelt u eenvoudig zelf dampdoorlatende en dampremmende voor uw project.

Wat is het verschil tussen dampdoorlatende en dampremmende folie?

Het verschil is dat u dampdoorlatende folie plaatst aan de koude kant van de constructie en dampremmende folie aan de warme kant. 

Dampdoorlatende folie

Met de koude kant bedoelen we de buitenzijde van de constructie. Dit zorgt er aan de ene kant voor dat het vocht vanuit de constructie naar buiten kan en dat er geen vocht van buiten naar binnen kan. Hierdoor behoudt het materiaal zijn kwaliteit en isolatiewaarde. Morgofassade, Morgovent 120 beige en Miofol 125 g dampdoorlatend zijn dampdoorlatende folies die u kunt bestellen in onze online houthandel. 

Dampremmende folie

Door de waterdamp in een woning kan er condens ontstaan. Wanneer dit onder de gevelconstructie komt, kunnen er schimmels ontstaan die deze aantasten. Daarom brengt u de dampremmende folie aan de warme kant van de constructie aan. Zo beschermt de dampremmende folie de koudere (bovenliggende) constructie tegen het vocht uit het binnenklimaat. ProFol pe en Miofol 125 s dampremmend zijn dampremmende folies die u eenvoudig online bij ons kunt bestellen. 

Vergeet de afwerking niet!

Vergeet bij het bestellen van uw gevelfolie de afwerking niet. Met onze Morgo Tengelband plakt u de naden waterdicht af. Zo zijn ook deze beschermd en krijgt vocht geen kans in uw gevelconstructie.

Kwaliteit bij Houtdirect

Kwaliteit staat bij ons voorop. Als wij producten aanbieden, willen wij er zeker van zijn dat u hier lang onbezorgd van kunt genieten. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw gevelbekleding te plaatsen, zodat u direct aan de slag kunt. Heeft u nog advies nodig over wat past bij uw project? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag.

Sorteren op
6 resultaten

Miofol 125 G Dampdoorlatend 2 x 50m1

€ 177,80 incl. btw

Miofol 125 S Dampremmend 1,5 x 50m1

€ 120,- incl. btw

MorgoFassade Economic 1.50x1m1

€ 10,25 incl. btw

Morgo Tengelband 3x30mm 30m1

Lengte: 30mm
€ 26,05 incl. btw

MorgoVent 120 Beige 1.50x1m1

€ 3,10 incl. btw

Profol PE folie 3.00x50m1

€ 106,95 incl. btw