Toepassingen

Zweeds rabat zwart

Gevelbekleding is dé manier om uw huis een andere uitstraling te geven: stoer en modern met Zweeds Rabat Zwart. Dankzij gevelbekleding kunnen muren en gevels in een handomdraai worden opgeknapt. En bij een nieuwe woning zorgt het voor net dat extra’s dat uw woning heel speciaal maakt!

Eigen Huis en Tuin, RTL4 levering Platowood

Eigen Huis en Tuin, RTL4
Voor het programma voor "Eigen Huis en Tuin" RTL4.  Hebben wij voor de bouw van een organische tuinbank Platowood latten geleverd. Platowood is geplatoniseerd hout wat erg duurzaam is en heeft een natuurlijke uitstraling met geweldige eigenschappen.

Projecten Platwood in aanbouw

Twee projecten Platowood die momenteel gemonteerd worden, eerste project Fraké onbehandeld verticaal toegepast in 3 breedtes.
Tweede project Fraké met fijnbezaagd oppervlak, afgewerkt met een mat zwarte beits.

Hardhouten terrassen

Tweetal tuinen waarin onze hardhouten terrasplanken zijn toegepast.

 

Gevel bedrijfspand

de Haan Group
Het nieuwe bedrijfspand van de Haan Group in Waalwijk, hebben wij gemodificeerd Vuren Lunawood geleverd , geschaafd op 18x190 mm.

Padouk terras

Terras rondom zwembad uitgevoerd in Padouk met B-fix blinde bevestiging. Eerste foto is bij aanleg waar het Padouk nog paars/rood is. Een jaar later zie je hoe mooi het grijs verkleurd.

Bijgebouw in aanbouw

Dit project wordt momenteel opgebouwd combinatie van geschaafd eiken met Douglas hout.

Douglas kapschuur

Douglashout geleverd voor kapschuur in Brabant. Wordt straks gebruikt voor stalling van paardetrailer. Gebouw is in opdracht van ons uitgetekend door tekenbureau, klant bouwt in eigen beheer.  Zweeds rabat gevelbekleding, mes en groefdelen 180 mm breed gebruikt als dakbeschot.

Eiken gebouw in Waalwijk

Eiken gebouw met plat dak in Waalwijk, Houtdirect (voorheen Buitenhout) heeft hiervoor geschaafd eiken balken 180x180 mm geleverd. De wanden zijn afwerkt met eiken geschaafd Zweeds rabat.
Het dak is bekleed met brede eiken kraaldelen. Dit gebouw heeft een afmeting van 4 x 5 m. 

Overkapping Drunen

Leuk project bij vrienden in Drunen, wij hebben hout geleverd en Bouwbedrijf Rol uit Helvoirt heeft hun nieuwe tuin compleet gemaakt door een mooie Douglas overkapping te bouwen.