Filters

Houtsoort
Dikte

Timmerpanelen

Met onze kant-en-klare timmerpanelen maakt u in een handomdraai uw eigen kast, tafel of radiator-ombouw. Want met onze massief houten meubelpanelen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Houten timmerpanelen online kopen

Deze panelen worden ook wel meubelpanelen genoemd. Ze bestaan uit lange lamellen die samen zijn verlijmd tot één massief houten paneel. Onze grenen en vuren panelen geven uw project een rustieke uitstraling en staan voor kwaliteit. Daarnaast zorgt de techniek van verlijmen ervoor dat er een groot houten oppervlak ontstaat waar u direct mee aan de slag kunt. Ook zorgt de manier van verlijmen ervoor dat deze panelen niet snel krom trekken. Daarom zijn ze zeer populair om te gebruiken voor interieurprojecten. Bestel uw grenen of vuren timmerpaneel met een paar muisklikken online in onze houthandel.

Meubelpanelen voor uw project

Een vuren of grenen meubelpaneel geeft ieder project een warme, natuurlijke uitstraling. Wilt u liever een andere look, dan kunt u ze naar wens bewerken met lak, verf of beits. In onze blogs leest u alle tips die zorgen voor een perfect resultaat. Bestel alles wat u nodig heeft online voor uw project bij Houtdirect. Denk hierbij ook aan de andere bouwproducten. Daarmee bespaart u weer tijd die u kunt besteden aan uw klus.

Zelf aan de slag voor een prachtig resultaat

Ieder project heeft zijn eigen unieke eigenschappen en afmetingen. Wanneer u bijvoorbeeld uw eigen tafel wilt maken, kunt u bij ons aangeven welke afmetingen u wenst. Wij zagen deze dan op maat in onze eigen houtzagerij. Zo kunt u snel zelf aan de slag en geniet u ook snel van het resultaat. Heeft u nog advies of inspiratie nodig voor uw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Want met onze jarenlange ervaring is Houtdirect dé specialist als het gaat om timmerpanelen en alle mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over timmerpanelen

Ja
In onze eigen houtzagerij kunnen wij de panelen in de maat zagen die u nodig heeft. De prijs hiervan is € 10,00 per paneel.

 

Advies nodig?
Wilt u meer informatie over de afmetingen van de panelen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

Lamellen
Een meubelpaneel, ook wel timmerpaneel genaamd, bestaat uit verlijmde lange lamellen waardoor een massief houten oppervlak ontstaat. Hierdoor is het kant-en-klaar voor gebruik en kunt u er bijvoorbeeld een tafel of kast van maken.

 

Grenen of vuren
Deze 2 houtsoorten vindt u in onze online houthandel en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook trekken ze niet snel krom, waardoor u jarenlang onbezorgd kunt genieten van een prachtig resultaat.

Grenen en vuren lamellen
Van deze kwaliteitshoutsoorten worden onze timmerpanelen gemaakt. Door het verlijmen van de grenen en vuren lamellen ontstaat er een massief houten oppervlak. Hier kunt u verschillende projecten van maken, zoals kasten of tafels.

 

Kant-en-klaar
Door de speciale verlijmtechniek trekken deze meubelpanelen niet snel krom en kunt u direct aan de slag. Nog advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

 

Eenvoudig online
Houtdirect is dé online houthandel voor uw timmerpanelen. Wij geven u graag advies over hoeveel panelen u nodig heeft voor uw project. Vervolgens kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen.

Niets :)

Grenen timmerpanelen
Houtdirect biedt grenen timmerpanelen aan. Deze grenen timmerpanelen bestaan uit lange lamellen die samen verlijmd worden tot één paneel.

Goede houtsoort
Grenen is een kwalitatief goede houtsoort die niet snel krom trekt. Daarnaast heeft het een rustieke uitstraling en is naar wens te bewerken met lak, verf of beits.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Denk aan:

  • bureaus

  • werkbladen

  • keukenkasten

  • boekenkasten

  • tv-meubels

  • bed-ombouw

  • ombouw radiator

 

Advies nodig?
Weet u niet precies wat u allemaal nodig heeft voor uw klus? Neem dan contact op met onze vakmensen. Zij denken graag met u mee.

Snelle levering
Bij Houtdirect proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk aan u uit te leveren. U ontvangt een bericht wanneer u kunt afhalen of wanneer de bestelling wordt geleverd.

Levertijd
Momenteel bedraagt de levertijd circa 3 tot 4 weken. Kleine bestellingen per post worden binnen circa 3 dagen geleverd.
 
Sorteren op
5 resultaten

Eiken meubelpanelen 18x200 mm

Lengte: 2000
€ 40.00 incl. btw

Eiken meubelpanelen 18x200 mm

Lengte: 2450
€ 49.00 incl. btw

Eiken meubelpanelen 18x200 mm

Lengte: 3000
€ 60.00 incl. btw

Vuren timmerpanelen 18x600x2650 mm

Lengte: 2650
€ 52.50 incl. btw
€ 33,05 per m²

Vuren timmerpanelen 28x600x2650 mm

Lengte: 2650
€ 81.75 incl. btw