Vuren Sponningplanken

Bent u van plan om een dakbeschot te bouwen of een bestaande constructie te renoveren? Vuren sponningplanken zijn dan een uitstekende keuze. Vurenhout is sterk en tegelijkertijd licht en heel goed te bewerken.

Volledig dicht

De vuren sponningplanken hebben een zogenaamde halfhoutverbinding. Hiermee realiseert u wanden die helemaal dicht zijn; privacy gegarandeerd! Sponningdelen ziet u ook vaak terug in dakbeschot. De houten panelen die ervan gemaakt worden, sluiten het dak winddicht af. Vuren sponningplanken zorgen bovendien voor een warme uitstraling. U hoeft ze dan ook niet per se uit het zicht te werken.

Alles voor uw volledige project

Gebruikt u de sponningplanken om uw dakbeschot te bouwen? U kunt bij Houtdirect terecht voor vellingdelen, latten en tengels, panlatten en kraaldelen in diverse houtsoorten. U bepaalt zelf wat het beste bij uw project past. Uiteraard staan we voor u klaar als u toch liever eerst advies nodig heeft. Ook voor de afwerking en dakbedekking vindt u bij ons diverse producten. Daarmee bestelt u praktisch al uw materiaal op één adres. Wij bezorgen alles bij uw thuis, zodat al uw tijd en focus naar de realisatie van uw plan kan gaan.

Beschermen mag, maar hoeft niet

Voor gebruik binnenshuis is behandelen niet per se nodig. Als de sponningplanken in het zicht zitten, kunt u er uiteraard wel voor kiezen om ze in een bepaalde kleur te gronden. Bij Houtdirect vindt u ook hiervoor de juiste producten.

 
Sorteren op
1 resultaat

Vuren sponningplank wit zichtzijde fijnbezaagd 18x185x3600

Lengte: 3600
€ 37.50 incl. btw
€ 56,35 per m²