Thermisch Fraké Rhombus X-clip systeem geschaafd 20x69x2450

€ 23.50 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze Fraké Rhombus met X-clip profiel zijn zeer geschikt om te gebruiken als gevelbekleding, zonder zichtbare schroeven. Door het Rhombusprofiel zorgt u voor een open gevel waar u niet meteen doorheen kijkt. Naast gevelbekleding zijn Fraké planken ook geschikt voor het maken van een plantenbak, schutting of containerombouw.

* Op de foto ontbreekt de montagegroef.

X-Clip

Montage met het X-Clip System zorgt voor een schitterend eindresultaat. Er is geen schroef of spijker te zien; niet in de planken en niet ertussen.

Door toepassing van het X-Clip profiel met de voorgemonteerde X-Clips hoeven de planken niet meer voorgeboord en geschroefd te worden. Dit voorkomt mechanische beschadiging van het hout. Door het unieke ontwerp van het X-Clip System is er geen hout op hout contact waardoor schimmelvorming of vochtophoping wordt voorkomen. Daarnaast zorgt het systeem voor voldoende ventilatie tussen de planken met als resultaat een langere levensduur van uw project.

Prijstechnisch bovendien ook interessant. Na montage van de X-Clip profielen hoeven de planken alleen nog vastgeklikt te worden. Dit reduceerd de montagetijd met wel 30 tot 70% ,hoe groter het project hoe hoger de besparing.De X-clip profielen bevestigen met schroeven om de 40 cm de latten worden dan in de X clip gedrukt.

Houtsoort
Frake is een Afrikaanse houtsoort waarbij het spint een mooie vlamtekening kan hebben. Door de verhitting bij het thermisch modificeren krijgt het hout duurzaamheidsklasse 1. Het hout heeft een warme bruine kleur met typerende zwarte lijnen en kan Pinholes bevatten. Frake vergrijst egaal waardoor het prachtig staat op een gevel. Door de uitstraling en het lichte gewicht is Thermo frake zeer geschikt als duurzame wandbekleding en gevelbekleding.


Kortom zijn Frake Rhombus een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en schutting! Koop afmeting 20x69x2450 en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.


*De genoemde prijzen zijn planken met X-Clip profiel excl. rails. De rails dient los bij te worden besteld.

Productspecificaties

Houtsoort Thermisch Fraké
Model Open Gevelbekleding
Geschikt voor Buiten
Dikte 20 mm
Breedte 69 mm
Lengte 2450 mm