Thermisch Fraké Geschaafd Ronde Hoek 20x90x2450 mm

€ 25.10 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze Fraké latten met afgeronde hoeken zijn zeer geschikt om te gebruiken als gevelbekleding. U kunt kiezen om te werken met één breedtemaat of met verschillende breedtematen. Dit laatse wordt ook wel barcode effect genoemd en creëert een speels effect. Naast gevelbekleding zijn Fraké planken ook geschikt voor het maken van een plantenbak, schutting of containerombouw.

Wilt u liever geen schroeven in uw gevelbekleding? Kijk dan bij onze X-clip bevestiging.

Houtsoort
Frake Noir is een Afrikaanse houtsoort waarbij het spint een mooie vlamtekening kan hebben. Door de verhitting bij het thermisch modificeren krijgt het hout duurzaamheidsklasse 1. Het hout heeft een warme bruine kleur met typerende zwarte lijnen en kan gaatjes (Pinholes) bevatten. Frake vergrijst egaal waardoor het prachtig staat op een gevel, mocht u toch liever de kleur behouden kunt u het product bewerken. Door de uitstraling en het lichte gewicht is Thermo Frake zeer geschikt als duurzame wandbekleding en gevelbekleding.

Kortom zijn Frake latten een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en schutting! Koop afmeting 20x90x2450 en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Productspecificaties

Houtsoort Thermisch Fraké
Model Latten
Geschikt voor Buiten
Bewerking Gemodificeerd
Dikte 20 mm
Breedte 90 mm
Lengte 2450 mm