Siberisch Lariks vlonderplanken 28x145x3000

€ 28.70 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze Siberisch Lariks vlonderplanken ideaal toepasbaar voor een vloer onder uw overkapping of terras. De planken zijn gedroogd en hebben aan 1 zijde een antislip profiel en de andere zijde is glad geschaafd.

Bent u opzoek naar een glad model? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Siberisch lariks is niet te vergelijken met het Europees Lariks zoals Douglas. Siberisch Lariks vindt zijn oorsprong in Rusland waar hij door het koude klimaat langzaam groeit. Deze factor zorgt ervoor dat de houtsoort een zeer duurzame naaldhoutsoort is met een duurzaamheidsklasse 3, met een levensduur van wel 25 jaar.
Siberisch Lariks is te herkennen aan de gele kleur en duidelijke vlamvorming en kleine knoesten. De sfeervolle uitstraling in combinatie met de duurzame eigenschappen, maken deze houtsoort uitstekend geschikt voor het bekleden van uw gevel, het leggen van een terras of het bekleden van een deur.
Kortom zijn Siberisch Lariks vlonderplanken een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 28x145x3000.

Specificatie
Houtsoort: Siberisch Lariks
Dikte: 28
Werkende breedte: 145 mm.
Afwerking: 1 zijde geschaafd, 1 zijde anti slip

Productspecificaties

Houtsoort Siberisch Lariks
Model Vlonderplanken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Geschaafd
Dikte 28 mm
Breedte 145 mm
Lengte 3000 mm