Siberisch Lariks Fins Rabat fijnbezaagd zwart 18x139x4000

€ 31.80 incl. btw
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Veel uit voorraad leverbaar
Levering in Nederland & België
Altijd bereikbaar voor advies

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Siberisch Lariks fins rabat delen zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een gevel of het maken van een deur. De fins rabat delen zijn gedroogd om de meeste werking op te vangen. De planken schuiven door middel van een sponningslip over elkaar.

Bent u opzoek naar blanken fins rabat delen? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Siberisch lariks is niet te vergelijken met het Europees Lariks zoals Douglas. Siberisch Lariks vindt zijn oorsprong in Rusland waar hij door het koude klimaat langzaam groeit. Deze factor zorgt ervoor dat de houtsoort een zeer duurzame naaldhoutsoort is met een duurzaamheidsklasse 3, met een levensduur van wel 25 jaar.
Siberisch Lariks is te herkennen aan de gele kleur en duidelijke vlamvorming en kleine knoesten. De sfeervolle uitstraling in combinatie met de duurzame eigenschappen, maken deze houtsoort uitstekend geschikt voor het bekleden van uw gevel, het leggen van een terras of het bekleden van een deur.
Kortom zijn Siberisch Lariks fins rabat delen een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 18x125x4000.

Specificatie
Houtsoort: Siberisch Lariks
Dikte: 18 mm
Kleur: 2x Zwart gespoten
Werkende breedte: 125 mm.
Afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd, achterzijde geschaafd

Productspecificaties

Houtsoort Siberisch Lariks
Model Fins rabat
Kleur Zwart
Geschikt voor Buiten
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 18 mm
Breedte 139 mm
Lengte 4000 mm

Accessoires

€ 57.70 incl. btw