Eiken plank 50x200x2500

€ 47.55 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Onze fijnbezaagde Eiken planken zijn zeer geschikt voor elk project. Of het nu gaat om het maken van een tuinmeubel, het afwerken van uw overkapping met een sierpaal of het maken van een nieuwe tuinpoort. Met deze plank kan het allemaal.

Zoekt u liever een geschaafde plank? Ook dat is mogelijk.

Houtsoort
Eiken hout is een duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft! De rustieke uitstraling en de potlood grijze verkleuring maakt dit hout & tuinhout erg populair, zeker als u liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Door deze karakteristieke eigenschappen is eikenhout geliefd bij doe-het-zelvers, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven voor het maken van overkapping, bijgebouw, veranda, tuinpoort of schuur.

Eiken bevat looizuur wat mede zorgt dat het een harde en sterke houtsoort is, welke toch goed te bewerken is met machinaal gereedschap. Dit looizuur kan in combinatie met vocht en metaal zorgen voor zwarte oxide vlekken op het hout. Voor meer info hierover kunt u terecht in onze blog.

Kortom zijn Eiken planken een prachtige solide basis voor uw gevel, overkapping en terras! Koop afmeting 50x200x2500mm en bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect.

Productspecificaties

Houtsoort Eikenhout
Model Planken
Geschikt voor Buiten
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 50 mm
Breedte 200 mm
Lengte 2500 mm