Eiken Sponningplank 20x180x2500 mm

€ 29.95 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

LET OP! Deze batch heeft een dikte van 17mm

Onze fijnbezaagde Eiken sponningplanken zijn geschikt voor elk project. Denk hierbij aan het bekleden van een wand in uw overkapping, het maken van een deur of het leggen van dakbeschot. De sponningplanken zijn fijn bezaagd aan 1 zijde en kunstmatig gedroogd om de meeste werking op te vangen. De planken schuiven door middel van een sponningslip over elkaar.

Zoekt u liever een mes en groef deel? Kijk dan bij onze vellingdelen.

Houtsoort
Eiken hout is een duurzame houtsoort waar u jarenlang plezier van heeft! De rustieke uitstraling en de potlood grijze verkleuring maakt dit hout & tuinhout erg populair, zeker als u liefhebber bent van een landelijke uitstraling. Door deze karakteristieke eigenschappen is eikenhout geliefd bij doe-het-zelvers, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven voor het maken van overkapping, bijgebouw, veranda, tuinpoort of schuur.

Eiken bevat looizuur wat mede zorgt dat het een harde en sterke houtsoort is, welke toch goed te bewerken is met machinaal gereedschap. Dit looizuur kan in combinatie met vocht en metaal zorgen voor zwarte vlekken op het hout. Voor meer info hierover kunt u terecht in onze blog.

Kortom zijn Eiken sponningplank een prachtige solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 20x180x2500mm.

Specificatie
Houtsoort: Eikenhout
Kwaliteit: Rustiek A/B
Dikte: 17 mm
Werkende breedte: 170 mm.
Droging: KD 10-12%

Productspecificaties

Houtsoort Eikenhout
Model Sponningplank
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 17 mm
Breedte 180 mm
Lengte 2500 mm