Douglas semi saw beams 120 mm

€ 52.65 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Douglas semi-saw Beams zijn stammen waarbij alleen de boven en onderkant vlak zijn gezaagd. De robuuste bast van de boom blijft dus zichtbaar, wat zorgt voor een rustieke en natuurlijke uitstraling. De huidige voorraad is daarnaast ook nog eens vergrijsd, wat voor nog meer sfeer zorgt. De balken kunnen naast gordingen ook gebruikt worden als muuropbouw, zoals op de foto.

Houtsoort
Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van Hout & Tuinhout.
Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is, door het vele hars, een van de hardste naaldhoutsoorten. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt Douglashout gebruikt voor veranda’s, pergola's, vlonders, meubels en schuttingen.

Kortom zijn semi – saw beams de perfecte eyecatcher van uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij houthandel Houtdirect en koop direct afmeting 120x150x3000.

Specificatie
Houtsoort: Douglashout
Dikte: 120 mm
Breedte: 150 – 250 mm.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Semi-saw beams
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 120 mm
Breedte 120 mm
Lengte 3000 mm