Douglas schoren 63x150x700

€ 8.90 incl. btw
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten
Uit voorraad leverbaar
Vanaf €1500 online besteld gratis verzending
Levering in Nederland & België

Productomschrijving

Douglas schoren is een solide basis voor uw volgende bouwproject! Bestel eenvoudig online bij Houthandel Houtdirect en koop rechtstreeks afmeting 63x150x700.

Schoren zijn te gebruiken bij houten palen, deze zijn 45 graden gezaagd. Met schroeven te bevestigen of als optie, met houten pen/prop erin slaan zodat het lijkt op een pen/gat verbinding.

Douglas hout is een houtsoort die zeer geschikt is voor allerlei constructies van hout & tuinhout. Een van de belangrijkste eigenschappen is de duurzaamheid van dit hout: Douglashout is een van de hardste naaldhoutsoorten, met een goede buigweerstand. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 15 jaar is deze duurzame houtsoort geliefd bij de doe-het-zelver, hoveniers, timmermannen en bouwbedrijven.

Dankzij de gunstige sterkte-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, is het voor zeer veel toepassingen geschikt. Het wordt binnen vaak gebruikt als lambrisering, vloeren, plafonds en wandbekleding. Buiten wordt douglas hout gebruikt voor veranda’s, pergola's, meubels, schuttingen, vlonders en gevelbekleding.

Productspecificaties

Houtsoort Douglas hout
Model Schoren & pennen
Bewerking Fijnbezaagd
Dikte 63 mm
Breedte 150 mm
Lengte 700 mm

Accessoires

€ 2.75 incl. btw