EPDM Folie

EPDM folie bestaat uit synthetisch rubber. Het is volledig recyclebaar en gaat tientallen jaren mee. Bij Houtdirect is EPDM dakfolie verkrijgbaar per halve meter. Het is ideaal om bijvoorbeeld uw tuinhuis, blokhut of veranda te voorzien van dakbedekking. De EPDM folie kunt u eenvoudig verlijmen met onze EPDM lijm of kit.

Levensduur plat dak met EPDM

Het voordeel van EPDM folie is dat het makkelijk en zonder risico is aan te brengen op het dak. Het is gemaakt van een veelzijdige rubbersoort die vrijwel geen nadelen kent bij gebruik als dakbedekking op een plat dak. Met EPDM folie voor het dak zit u dus helemaal goed en heeft u er jarenlang geen omkijken naar.

Aanbrengen van EPDM folie

Aanbrengen van EPDM op een plat dak is een fluitje van een cent. Het materiaal is namelijk eenvoudig te verlijmen met contact- en bodemlijm die u samen met de dakbedekking kunt bestellen. De levensduur is daarnaast ongeëvenaard – uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een dak met EPDM tot wel een halve eeuw meegaat. Twijfelt u over de mogelijkheden en toepassingen voor uw woning? Lees dan onze FAQ’s of neem contact op met onze klantenservice.
 
Sorteren op
4 resultaten

EPDM folie 3.05 m

€ 30.55 incl. btw

EPDM folie 3.66 m

€ 36.60 incl. btw

EPDM folie 4.575m

€ 45.75 incl. btw

EPDM folie 6.10 m

€ 61.00 incl. btw