Maak kennis met Wood4Wall

Maak van uw interieur een oase van rust

Wood4Wall is een specialist in wandbekleding met veelzijdige oplossingen in de keuken, woonkamer, hal of uw kantoor. De houten wandbekleding brengen een warme sfeer in uw interieur terwijl ze een geluidsdempende effect hebben die rust brengt. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. De panelen zijn eenvoudig zelf te monteren.

✓ Makkelijke te monteren
✓ Luxe en warme look
✓ Exclusief verkrijgbaar bij Houtdirect.nl
✓ Gemaakt van de hoogste kwaliteit Eikenhout
✓ Geluidsabsorptieklasse A

 

 

Wat doet galm eigenlijk met sfeer?

Iedereen kent wel zo’n ruimte waar het geluid hinderlijk weergalmt. Een woonkamer of keuken wordt er meteen een stuk ongezelliger door; in een restaurant volgt u bijna letterlijk de gesprekken van een paar tafels verderop; meetings verlopen minder efficiënt doordat vragen herhaald moeten worden.

Wandpanelen met geluidsdemping

Dat galmen werkt zo: geluidsgolven worden normaal door harde oppervlakken weerkaatst, zoals wanden en plafonds. Vandaar ook dat lege ruimtes zo hol klinken. Inrichting en aankleding van een binnenruimte lossen dit gedeeltelijk op, doordat meubels en stoffering de geluidsgolven absorberen. In sommige ruimtes blijft het probleem echter toch in meer of mindere mate aanwezig. Bijvoorbeeld doordat de plafonds heel hoog zijn. Of omdat u van een minimalistische inrichting houdt. De wandpanelen van Wood4Wall kunnen dan een uitkomst zijn. Door de strakke design, vele kleuren en stoffen passen ze in elk interieur!

 

 

Akoustiek verbeteren met Wood4Wall?

Wij helpen u graag op weg!

T: 0416 760 800

E: info@houtdirect.nl

Of kom langs in onze showroom!