Houthandel Houtdirect - Hout voor elk project!

Online houthandel met houtwerf en showroom

Online houthandel met houtwerf en showroom

Levering in Nederland en België

Levering in Nederland en België

Specialist in eiken douglas en gevelbekleding

Specialist in eiken douglas en gevelbekleding

Levering in Nederland en België

Voor particuliere en zakelijke afnemers

Levertijd

Vanwege coronamaatregelen kunt u momenteel alleen online bestellen. U ontvangt een bericht om een afspraak te maken wanneer u kunt afhalen of wanneer de bestelling wordt geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel 4 weken.  

Houtdirect: de houthandel voor méér dan buiten hout

Houtdirect is specialist in diverse soorten hout en houtproducten. Wij voorzien onze klanten graag van de beste producten voor elk project, en geven daarbij gedegen advies. Daarmee weet u zeker dat u kiest voor de juiste houtsoort.
 
Onze missie is om u te kunnen voorzien in uw gehele project. Wij streven er naar om alle producten voor uw project te kunnen leveren. Zo leveren wij naast de houtsoorten ook alle producten die nodig zijn om uw project af te maken. Denk hierbij aan ramen en deuren, schroeven en nagels, dakbekleding en verf en beits voor de behandeling van het hout.
 
U kunt bij ons terecht voor eikenhout en douglas hout, eiken meubelhout, gevel-en dakbekleding en tuin-en terrashout Wij leveren ons hout in verschillende modellen. Denk hierbij aan planken, balken, palen,vellingdelen, zweeds rabat e.d. 

Projecten

Zweeds rabat zwart

Lopend project, deze oude garage muur wordt opnieuw bekleed met zweeds rabat zwart.

Eigen Huis en Tuin, RTL4 levering Platowood

Eigen Huis en Tuin, RTL4
Voor het programma voor "Eigen Huis en Tuin" RTL4.  Hebben wij voor de bouw van een organische tuinbank Platowood latten geleverd. Platowood is geplatoniseerd hout wat erg duurzaam is en heeft een natuurlijke uitstraling met geweldige eigenschappen.

Projecten Platwood in aanbouw

Twee projecten Platowood die momenteel gemonteerd worden, eerste project Fraké onbehandeld verticaal toegepast in 3 breedtes.
Tweede project Fraké met fijnbezaagd oppervlak, afgewerkt met een mat zwarte beits.

Hardhouten terrassen

Michel Verhoeven
Tweetal tuinen waarin onze hardhouten terrasplanken zijn toegepast door door tuinarchitect en aanleg Michel Verhoeven. 


http://www.michelverhoeven.nl

Gevel bedrijfspand

de Haan Group
Het nieuwe bedrijfspand van de Haan Group in Waalwijk, hebben wij gemodificeerd Vuren Lunawood geleverd , geschaafd op 18x190 mm.

Padouk terras

Terras rondom zwembad uitgevoerd in Padouk met B-fix blinde bevestiging. Eerste foto is bij aanleg waar het Padouk nog paars/rood is. Een jaar later zie je hoe mooi het grijs verkleurd.