Filters

Houtsoort
Dikte

Schuttingplanken

Houdt u van een beetje privacy in de tuin? Met een mooie omheining van schuttingplanken kunt u met lekker weer voortaan rustig buiten zitten. De schuttingplanken van Houtdirect zijn er in douglas en vurenhout, geïmpregneerd en onbehandeld, ongeschaafd en geschaafd en in naturel of zwarte kleur. Keuze genoeg dus!

Planken voor een stevige schutting

Een schutting kan uw buitenruimte helemaal af maken, waardoor uw tuin een mooi verlengstuk wordt van uw woning. Schuttingplanken in het zwart of naturel geven de ruimte buiten een natuurlijke uitstraling, zeker als u dit kunt combineren met bijvoorbeeld een terras van hardhouten vlonders. Het onderhoud en de behandeling van de schuttingplanken is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de houtsoort. Om onbehandeld hout langer mee te laten gaan, adviseren wij altijd om hiervoor een beits of verf van goede kwaliteit te gebruiken. Om het u makkelijk te maken kunt u deze producten in onze webshop terugvinden onder bouwproducten. Zo kunt u direct alle benodigdheden voor het plaatsen van een schutting tegelijkertijd bestellen. Wel zo handig!

Plaatsen van schuttingplanken

Op zich is het plaatsen van een nieuwe omheining met schuttingplanken geen ingewikkelde klus. Maar het is wel handig als u dit niet alleen doet en vooraf goed nadenkt over de houtsoort en grond waarin de schutting geplaatst gaat worden. Kiest u bijvoorbeeld voor hardhouten of betonnen palen? En gaat u onder de schutting een betonplaat aanbrengen, zodat de schutting vrij van de grond blijft, waardoor de levensduur verlengd wordt? Daarnaast is beton handig als de grond niet geheel waterpas ligt en u wilt voorkomen dat er ongedierte of woekerende planten onder de schutting door kunnen. Als u overweegt om een poort in de schutting te maken, kunnen we daarin meedenken en u adviseren over de juiste materialen.
 
 
 

Veelgestelde vragen over schuttingplanken

Dat is onze composiet schuttingplank. Composiet is opgebouwd uit verschillende componenten. Hierdoor kan het tegen een stootje en blijft het onder alle weersomstandigheden mooi. Daarnaast geeft het uw tuin die natuurlijke uitstraling.

Afhankelijk van het type schuttingplank dat u kiest, geven wij u passend advies over het onderhoud. Bij onbehandeld hout raden wij altijd aan om een beits of verf van goede kwaliteit te gebruiken. Zo kunt u lang en onbezorgd genieten van uw schutting.

Bij het maken van de keuze voor uw schutting is het belangrijk om te kijken wat past in uw tuin. Wat vindt u mooi? Want de uitstraling van uw schutting is bepalend. Bij het plaatsen van de schutting moet u ook denken aan een stevige fundering. Zo voorkomt u dat uw schutting niet stabiel staat of dat er bijvoorbeeld woekerende planten en ongedierte onder de schutting door kunnen. Wij denken graag met u mee bij het kiezen van uw schutting. Neem contact met ons op.

 
Sorteren op
9 resultaten

Douglas schuttingplank bezaagd zwart 16x140

Lengte: 1800
€ 7.45 incl. btw

Schuttingplank Composiet Supradeck Ipé 25x162x1800 mm

Lengte: 1800
€ 33.50 incl. btw

Paal Supradeck 80x80x2500 mm

Lengte: 2200
€ 89.50 incl. btw

Onderprofiel Supradeck 43x24x1800 mm

Lengte: 1800
€ 17.95 incl. btw

Bovenprofiel Supradeck 31x24x1800 mm

Lengte: 1800
€ 16.75 incl. btw

Afdekkap paal Supradeck

Lengte: 80
€ 4.30 incl. btw

Zijprofiel Supradeck 2000 mm

Lengte: 2200
€ 8.95 incl. btw

Vuren schutting plank geimpregneerd 18x145

Lengte: 4800
€ 12.50 incl. btw

Douglas schuttingplank bezaagd antraciet grijs 16x140

Lengte: 1800
€ 7.45 incl. btw