Robinia Acacia Palen

Wilt u een natuurlijke afrastering van uw tuin? Een rustieke pergola op uw terras? Of wilt u uniek en duurzaam speeltoestel maken? Dan zijn onze robinia acacia palen de juiste keuze. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden met deze houten palen. 

Een unieke houtsoort

Rustiek en duurzaam, dat zijn de kenmerken van onze robinia acacia palen. Ze creëren een natuurlijke afscheiding in uw tuin, weide of bij bomen. Ook maakt u een prachtige overkapping met deze acacia palen. Want zo wordt deze houtsoort ook wel genoemd. Deze houtsoort is vooral afkomstig uit Hongarije. Ze groeien op een zeer grillige manier. Dit geeft ze die rustieke uitstraling en maakt dat ze duurzaam zijn. Hierdoor geniet u lang van deze prachtige houtsoort.

Robiniahout staat voor kwaliteit

Robinia acacia palen hebben een duurzaamheidsklasse van 1 tot 2. Dit staat voor een levensduur van circa 20 jaar. Robiniahout is zeer robuust, elastisch en slijtvast. Hierdoor is het een zeer populaire houtsoort. Zelfs in de meest slechte weersomstandigheden rot deze houtsoort niet en behoudt het zijn kwaliteit en duurzaamheid. Door deze perfecte technische eigenschappen is een extra bewerking van het hout niet nodig. Met robinia palen maakt u een duurzame keuze.

Bent u op zoek naar robinia palen en heeft u hier vragen over? Of weet u niet zeker welke materialen het meest geschikt zijn voor uw project? Neem dan gerust contact met op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.


 

Veelgestelde vragen over robinia acacia palen

Dat kan heel eenvoudig in onze online houthandel. Hier vindt u ook alle aanvullende bouwproducten voor het realiseren van uw project. Klik eenvoudig de producten aan die u wenst te bestellen en vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging wanneer u de producten mag verwachten. Wij helpen u graag wanneer u vragen heeft.
Nee, dat hoeft niet. De robinia palen beschikken over dusdanige goede kwalitatieve technische eigenschappen dat bewerken met olie of beits niet nodig is.
De levensduur van robinia palen is circa 20 jaar. Dit staat voor een duurzaamheidsklasse van 1 tot 2.
 
Sorteren op
0 resultaten