Keramiek Vlonderplanken

Keramische vlonderplanken zijn de perfecte combinatie van: een houtlook, de duurzaamheid van keramiek en de technologie van composiet. Hiermee zijn ze ideaal voor het aanleggen van een prachtig terras of vlonder in uw tuin.

Keramische vlonderplanken eenvoudig online bestellen

Deze vlonderplanken blijven zelfs onder extreme weersomstandigheden onaangetast. Ze kunnen tegen een stootje en zijn daarmee de perfecte keuze voor een terras dat intensief gebruikt gaat worden. Daarnaast zijn deze keramische vlonderplanken antislip waardoor ze ook een veilige keuze zijn. De montage van keramiek vlonderplanken is eenvoudig. Met de bijbehorende aluminium balken, montageclips en koppelstukken maakt u de onderconstructie voor uw terras. Vervolgens legt u alles als een puzzel in elkaar. Bestel online wat u nodig heeft voor het aanleggen van uw vlonder en geniet van een prachtig resultaat.

10 voordelen van keramische vlonderplanken

In onze houthandel bieden wij u een ruime keuze aan vlonderplanken. Dit is waarom u hiervoor kiest:

  • houtlook

  • bestand tegen extreme weersomstandigheden

  • geschikt voor zeer intensief gebruik

  • geen oppervlakteslijtage

  • hoge mechanische sterkte

  • vorstbestendig

  • antislip

  • thermostabiel

  • hoge weerstand tegen vlekken

  • eenvoudige montage

Met al deze eigenschappen snappen wij heel goed dat dit een populaire keuze is voor een vlonder. Twijfelt u nog of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

Een bijzonder mooi terras maakt u helemaal zelf

Dit unieke vlondersysteem combineert de kwaliteit van keramiek met een supereenvoudige montage. Het systeem bestaat uit losse keramische vlonderplanken. Deze installeert u op de bijbehorende latten met een vaste en een verborgen steun. U heeft geen speciaal gereedschap nodig voor de montage. Want alles past namelijk als een puzzel in elkaar. Wij adviseren u om tussen de planken zeker 4 mm afstand te houden. Zo maakt u zelf een prachtig terras in een handomdraai.


 

Veelgestelde vragen over vlonderplanken van keramiek

Eenvoudig zelf
De losse keramische vloerdelen installeert u op de bijbehorende latten met een vaste en een verborgen steun. U heeft hier geen speciaal gereedschap voor nodig. Alles past namelijk als een puzzel perfect in elkaar. Ons advies is om tussen de planken zeker 4 mm afstand te houden. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat en jarenlang onbezorgd genieten van uw vlonder. 

Dit heeft u nodig:

Advies?
Heeft u nog advies nodig voor uw project? Gebruik dan eventueel de speciale calculator en bereken wat u nodig heeft. Of neem contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u graag. 

Nee
Vanwege de duurzame eigenschappen van keramiek en de technologie van composiet hebben deze vlonderplanken geen onderhoud of behandeling meer nodig. 

 

Uitgebreid assortiment
Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Geen zorgen, onze vakmensen denken graag mee!

 

Contact
Neem contact op via 0416 - 76 08 00 of mail naar info@houtdirect.nl.

 

Ja
Vanwege de volgende unieke eigenschappen zijn ze een zeer duurzame keuze: bestand tegen extreme weersomstandigheden, geschikt voor zeer intensief gebruik en voorzien van een hoge mechanische sterkte.
 

Eenvoudig online bestellen
Daarnaast bestelt u alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een vlonder eenvoudig online bij Houtdirect. Ook de montage van deze vlonderplanken is eenvoudig. Ga snel zelf aan de slag met deze unieke, duurzame vlonderplanken.

 
Sorteren op
0 resultaten