Filters

Vlonderschroeven

Heeft u eindelijk de knoop doorgehakt en wordt die langverwachte vlonder in uw tuin werkelijkheid? Dan heeft u bij Houtdirect ruime keuze uit diverse vlonderplanken, maar natuurlijk kunt u niet aan de slag zonder de juiste bouwproducten. Ook de handige vlonderschroeven Woodies bestelt u dus met een paar muisklikken online!

Hoge kwaliteit

Wij bieden de vlonderschroef rvs met speciale kleine TX lenskop, freesribben en snijpunt. Dit zijn kwaliteitsschroeven met een hoge trekvastheid en lage indraaiweerstand. Zo bespaart u weer lekker de accu van uw schroefmachine! Maar ook overige benodigdheden zoals terrasdragers of terrasclips zijn natuurlijk bij Houtdirect te verkrijgen.

Krachtige vlonderschroeven Woodies

Wordt het een terras met hardhouten vlonders of Supradeck composiet terrasdelen? Of kiest u voor het chique padouk? Waar u ook voor gaat, vlonders geven uw tuin direct een gezellige sfeer. Hout is een prachtig product, waarmee u een heerlijk zitgedeelte kunt creëren voor in uw tuin. Een luxe tuinset maakt het geheel af en u kunt jaren genieten van zorgeloze uurtjes buiten. De vlonders bevestigt u met de krachtige vlonderschroeven Woodies verkrijgbaar bij Houtdirect. In een handomdraai heeft u zo uw droomterras gerealiseerd!
 
 
Sorteren op
4 resultaten

Vlonderschroef RVS gehard 5x50mm

Lengte: 50
€ 18.00 incl. btw

Vlonderschroef RVS gehard 5x60mm

Lengte: 60
€ 26.35 incl. btw

Vlonderschroef RVS gehard 5x70 mm

Lengte: 70
€ 31.00 incl. btw

Vlonderschroef RVS gehard 5x80 mm

Lengte: 80
€ 35.75 incl. btw