Olie voor gevelbekleding

U wilt dat uw gevel er lang mooi uit blijft zien en dat deze goed is beschermd. Behandel daarom uw hout met onze olie voor gevelbekleding. Hiermee kiest u voor kwaliteit die garant staat voor een mooie uitstraling en een optimale bescherming.

 

De optimale behandeling met olie 

Door uw gevelbekleding te behandelen met olie weet u zeker dat uw hout goed is beschermd en dat u de kleur behoudt. Afhankelijk van de door u gekozen houtsoort kiest u de bijpassende product. We hebben de kleuren ipé, natural, teak en royal. Alle drie zijn een ecologische bescherming van uw hout. Ze beschermen tegen verkleuring en houtbederf in alle weersomstandigheden. Zo is uw gevelbekleding optimaal behandeld.

 

Aanbrengen en verbruik van olie

Het aanbrengen van de door u gekozen olie doet u met één van de handige kwasten die ook te verkrijgen zijn in de webshop. Het verbruik is afhankelijk van de houtsoort. Wij raden daarom aan om eerst een klein stukje te behandelen. Zo bepaalt u de exacte hoeveelheid die u nodig heeft. Vergeet daarnaast niet om goed te roeren voor een mooi eindresultaat. Wilt u nog graag advies over hoeveel olie u nodig heeft? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

 
Sorteren op
16 resultaten