Filters

Dikte

Isolatie

Pir plaat en Purschuim kunnen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment voor dakbedekking. Niet alle isolatie is geschikt om met EPDM folie te verlijmen. Het is belangrijk omdat het de juiste kwaliteit aluminium heeft, zodat deze goed hecht aan de isolerende Pir platen. Bestel met uw EPDM tegelijkertijd uw PIR-schuim isolatieplaten voor platte daken en Purschuim voor het afdichten van bouwdelen.

Pir plaat

Pir plaat wordt vooral gebruikt voor isolatie van platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren. Het heeft goede thermische eigenschappen en met een isolatie waarde van 0,023-0,026 W/Mk scoort het erg goed. De Pir plaat is ons aanbod is een isolatieplaat met een afmeting van 60 x 120 cm (0,72m²). Aan beide zijden is de plaat bekleed met een mineraal gecoat glasvlies. Dankzij de unieke celstructuur van het schuim (TAUfoam) biedt deze isolatieplaat een beter brandgedrag. Powerdeck F wordt toegepast wanneer de dakdichting gekleefd wordt volgens de giet- of koudkleefmethode, geschikt voor platte daken van overkappingen die met EPDM afgewerkt worden. Het is voorzien van een Keymark & KOMO kwaliteitslabel. 

Purschuim

Pir verschilt van het u misschien welbekende Pur, door een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveiligheid, vooral op het gebied van ontwikkeling van rookgassen. Het zijn harde platen met een hoge densiteit. De platen monteert u het beste met purschuim, ofwel polyurethaanschuim, welke wij verkopen in een handige handbus. Deze foam is een 1-component isolatie- en montageschuim, welke uithardt onder invloed van vocht uit de lucht en het bouwmateriaal. Heeft u vragen over onze bouwproducten of hout & tuinhout? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we staan u graag uitgebreid te woord.
Sorteren op
2 resultaten

EPS isolatie plaat 20x500x1000 mm

Lengte: 1000
€ 5,- incl. btw

Pir plaat 30 mm

€ 11,50 incl. btw