EPDM lijm en kit

Om zelf EPDM dakbedekking op uw dak te leggen, is de juiste verwerking noodzakelijk. Bestel daarom tegelijkertijd uw EPDM lijm en kit bij Houtdirect, onze lijmen zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor een goede hechting van uw dakbedekking op de ondergrond.

Spuitbus en in blik

EPDM lijm en kit is vanzelfsprekend ook bij Houtdirect te verkrijgen. Wij verkopen EPDM lijm in een spuitbus, zodat u eenvoudig de EPDM dakbedekking kunt leggen. De handige spuitbus zorgt voor een perfecte verdeling van de lijm, omdat u zo niets teveel gebruikt is het een slimme aankoop! Gaat het om een groot oppervlak? Dan kunt u waarschijnlijk het beste vooruit met de EPDM lijm in blik waar u circa 15 m2 mee kunt behandelen. Houd er wel rekening mee dat u zowel de onder- als bovenkant moet verlijmen.

EPDM kit

De EPDM kit gebruikt u voor het afwerken en afdichten van naden. Daarnaast is het geschikt voor het verlijmen van EPDM op EPDM verticale delen, het afwerken van EPDM-accessoires en het monteren van een daktrim. Een EPDM kit is een kit op basis van polymeer, waardoor deze goed flexibel blijft. Deze kitten hebben namelijk een erg goede hechting op verschillende materialen en zijn goed bestendig tegen temperatuurwisselingen. De kit is toe te passen op vele ondergronden, zoals hout, EPDM, metaal, bitumen, metselwerk. Perfect dus om tegelijkertijd met uw EPDM folie, daktrim en hemelwaterafvoer of andere dakbedekking te bestellen.

 

 

Veelgestelde vragen over EPDM lijm en kit

Op een rijtje:

  • EPDM spuitlijm

  • EPDM contactlijm

  • EPDM kit

Al deze producten hebben een perfecte hechting op hout, maar ook op metaal, bitumen of metselwerk.
 

Bestel eenvoudig
U vindt deze producten online bij Houtdirect onder bouwproducten voor dakbedekking. Bestel ze eenvoudig met een paar muisklikken direct mee samen met alle overige materialen die u nodig heeft voor uw klus. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice. Zij denken graag met u mee.

EPDM contactlijm
EPDM contactlijm kan met een vachtroller of kwast eenvoudig zelf worden aangebracht. Omdat het contactlijm is, moet u beide kanten voorzien van de lijm. Zodra deze handdroog is op beide vlakken, kan de EPDM verwerkt worden. Een enkele laag lijm volstaat voor een perfect resultaat.

Ja
U gebruikt de kit voor het afwerken en afdichten van naden. Hiermee zorgt u ervoor dat uw project waterdicht is en voorkomt u lekkages. Deze hoogwaardige kit is blijvend elastisch en 100% waterdicht. U kunt deze toepassen op diverse materialen, zoals hout, EPDM, metaal, bitumen en metselwerk. Ook kunt u het gebruiken voor het afwerken van EPDM accessoires en het monteren van een daktrim en de hoeklijnen.

Nee
Wij raden u af om deze lijm en kit toe te passen wanneer het regent of vochtig is buiten. Deze producten moeten namelijk op een droge ondergrond worden bevestigd voor een waterdicht en perfect resultaat. Verwijder daarom water, vocht, sneeuw of ijs voordat u aan de slag gaat.

 
Sorteren op
4 resultaten

EPDM contactlijm per 2,5 kg

€ 40.95 incl. btw

EPDM contactlijm per 5,0 kg

€ 79.25 incl. btw

EPDM kit

€ 18.85 incl. btw