Geïmpregneerde Ribben & Regels

Bij houthandel Houtdirect verkopen we de geïmpregneerde ribben en regels in diverse afmetingen. Daarnaast hebben we ook de ‘standaard’ douglas ribben & regels en vurenhout ribben & regels. Kijk snel verder!

Regelwerk

Zoals het woord misschien al verraadt, worden geimpregneerde ribben en regels gebruikt voor regelwerk. Het is makkelijk te zagen, timmeren en boren, wat het ideaal maakt voor constructies van allerlei vormen en maten. De geïmpregneerde ribben en regels hebben als extra pluspunt dat ze vanwege hun behandeling veel duurzamer zijn dan onbehandeld hout. Het is een ideaal product voor zowel de doe-het-zelver als de professionele vakman.

Veilig getest

Gelukkig zijn de ribben & regels die wij in Nederland mogen verkopen, uitgebreid getest door het ctgb, ofwel het college voor de toelating van gewasbescherming en biociden. Dit college test de middelen die gebruikt worden om hout te impregneren en kijkt of het aan de strenge regels voldoet. Zo zijn deze middelen getest op hun invloed op mensen, dieren en het milieu. Dat maakt het geïmpregneerde hout veilig om te gebruiken. In Nederland is goedgekeurd geïmpregneerd hout onder andere te herkennen aan het KOMO-keurmerk
 
Heeft u vragen over de eigenschappen van geïmpregneerde ribben & regels? Neem dan contact op. Houtdirect is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden voor advies. Of stuur een e-mail naar info@houtdirect.nl met uw vraag, we denken graag met u mee.
 
Sorteren op
1 resultaat

Vuren regels geschaafd geïmpregneerd 44x70

Lengte: 5400
€ 22.70 incl. btw