Akupanel

Akupanel van Woodupp zijn panelen die onderhoudsvriendelijk, brandwerend en geluidsabsorberend zijn. Daarnaast zijn ze super eenvoudig te monteren en geeft u in een handomdraai uw interieur een compleet andere uitstraling.
 

Eiken wandpanelen van Akupanel

Deze wandpanelen van Akupanel zijn dé hit van dit jaar op het gebied van wonen en interieur! Naast dat u met het plaatsen van Woodupp in een handomdraai een gezellige wand creëert, is het geluidsabsorberend vermogen een uitkomst voor ruimtes met slechte akoestiek. Het kan namelijk heel frustrerend, stressvol en vervelend zijn wanneer het geluidsniveau in een ruimte niet prettig is. Kent u dat, dat u zojuist uw prachtige nieuwbouwwoning heeft ingericht maar het niet gezellig krijgt? Dan zijn deze wandbekleding echt een uitkomst. Maar ook voor bedrijven die voor hun werknemers een betere geluidsomgeving willen en grote openbare projecten zijn de panelen perfect. Neem als voorbeeld een restaurant, waar je door de slechte akoestiek de gesprekken van andere bezoekers woord voor woord kunt volgen. Het geluid dempen kan eenvoudig met Akupanel van Woodupp. Daarnaast is brandveiligheid belangrijk in ieder huis en daar dragen de producten van Akupanel ook aan bij. Hierdoor geeft het uw huis ook dat veilige gevoel en kunt u ontspannen genieten van uw interieur.

Duurzame oplossing

De passie voor duurzame productie van Woodupp in combinatie met de expertise in hout ziet u duidelijk terug in het eindproduct. De latten zijn gemaakt van fineer in eik op houtvezelplaten van gemiddelde dichtheid. U kunt een paneel op verschillende manieren gebruiken. U kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafondbekleding of ze bevestigen aan de muur. Het geeft direct die mooie Scandinavische uitstraling aan uw muren, waardoor het zowel een functionele als decoratieve toevoeging geeft. Bij Houtdirect verkopen we het hout in gerookt eiken, klassiek eiken, natuurlijk eiken, grijs eiken, zwart eiken, walnoot en bruin. Zo zit er voor ieders smaak een geschikte paneelkleur tussen!

Monteren van panelen

Nog een ander groot voordeel van de eiken wandpanelen van Woodupp is het gemak waarmee ze te monteren zijn. U heeft slechts een paar gereedschappen nodig om ze tegen een wand of plafond te monteren, met de bijgeleverde montage instructies is de klus zo geklaard. We importeren het Akupanel vanuit Denemarken en de afmetingen zijn standaard 2400 x 600 mm. Inclusief de lamellen en het vilt is het in totaal 22 mm dik. Het akoestische vilt - dat is gemaakt van gerecycled plastic - zorgt overigens voor het absorberen van de geluidsgolven, waarna het de geluidsgolven niet terug de ruimte instuurt. Dit is het geheim van dit slimme interieurhout!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze duurzame oplossing ter verbetering van het geluidsniveau? Neem dan contact op met Houtdirect voor meer informatie of plaats rechtstreeks de order in de webshop.

Wilt u een sample van uw Akupanel bestellen?

Om de juiste kleurkeuze te maken voor uw Akupanel adviseren wij u om meerdere samples te bestellen. Hierdoor kunt u zelf zien wat passend is voor uw project en past in uw interieur. Of kom langs in onze showroom om de vele mogelijkheden te bekijken.

Akupanelen Monteren

 
 

Veelgestelde vragen over Akupanel

Ja, dat kan zeker!

Kosten: €10,00 per paneel

 

Totale service

Met de keuze om uw akupanel door ons te laten berwerken, bent u verzekerd van het feit dat het professioneel en correct gebeurt. Zo kunt u direct aan de slag met uw project. En mocht u nog vragen hebben, dan staan wij klaar met ons advies. Wij bieden u de totale service aan in onze online houthandel.

Ja, dat kan zeker.

 

Bezoek onze showroom

In onze showroom heten wij u van harte welkom. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe een  akupanel uw wand siert.  

 

Bestel een sample

Ook kunt u diverse akupanel samples bij ons online bestellen. Op basis hiervan bepaalt u welke stijl past bij uw project. 

In een kartonnen doos

De kartonnen dozen waar onze akupanelen in worden verpakt, beschermen uw aankoop optimaal. Zo kunt u na de levering direct aan de slag.

Ongeveer 12,5 kg per paneel

Houd daarom bij het plaatsen van uw akupanelen rekening met het dragend vermogen van uw muur. Deze moet solide zijn en de zwaarte van uw akupanelen kunnen dragen. 

 

Advies

Twijfelt u? Vraag dan advies aan een van onze specialisten. Neem contact met ons op.

Nee!

 

Kant en klaar bij levering

Wanneer uw akupanel wordt geleverd, is het kant en klaar. U hoeft niets meer te doen. Behalve het natuurlijk te plaatsen tegen uw wand.

De verschillende bevestigingsmogelijkheden

  1. Koude bevestiging

  2. Bevestiging met EPS-isolatielaag

  3. Bevestiging met steenwol-isolatielaag

 

Onze blog met een stappen plan

Kies welke bevestigingsmogelijkheid past bij uw project. Volg vervolgens de stappen zoals beschreven in onze blog. Zo kunt u snel genieten van het prachtige resultaat.

 
Sorteren op
8 resultaten

Akupanel Klassiek Eiken (Black vilt) 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 140.00 incl. btw
€ 97,25 per m²

Akupanel Klassiek Eiken (Grijze vilt) 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 140.00 incl. btw
€ 97,25 per m²

Akupanel Black Ash 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 175.00 incl. btw
€ 121,55 per m²

Akupanel Rustiek Natuurlijk Eiken 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 175.00 incl. btw
€ 121,55 per m²

Akupanel Gerookt Eiken 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 175.00 incl. btw
€ 121,55 per m²

Akupanel Rustiek Antiek bruin Eiken 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 175.00 incl. btw
€ 121,55 per m²

Akupanel Walnoot 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 175.00 incl. btw
€ 121,55 per m²

Akupanel Charcoal 600x2400 mm

Lengte: 2400
€ 175.00 incl. btw
€ 121,55 per m²