Houtreiniger

Houtreiniger is een handig product voor het reinigen en schoonmaken van gelakte meubels. Daarnaast is het ook bijzonder geschikt voor het verwijderen of reinigen van was en olie behandelde meubels.
 

Onderhoud

Voor het onderhouden van hout adviseren we een professionele houtreiniger om de uitstraling zo puur mogelijk te houden, Of het nu gaat om hout bewerkt met beits, lak, was of olie. Of het ontbreken daarvan, want tegenwoordig blijft met name eiken meubelhout vaak onbehandeld.

Woodclean

Bij Houtdirect verkopen we de houtreiniger van Woodclean. U kunt deze gebruiken voor de reiniging van alle houtsoorten, ongeacht of het hout is voorzien van een olie-, lak- of waslaag. Het werkt grondig en eenvoudig. Doe een beetje houtreiniger op een doek, wrijf het over het oppervlak en wacht even 10 minuten. Daarna neemt u het losgeweekte vuil op met een droge, schone doek. Op die manier houdt u uw houten meubelen, zoals eiken tafelbladen, lekker schoon zodat ze nog lange tijd kunnen stralen! Gaat u zelf een meubel maken? Kijk dan bij ons interieurhout en vergeet vooral de handige bouwproducten niet!
 
 
Sorteren op
4 resultaten

Houtreinger Owatrol Net-Trol

€ 15.85 incl. btw

Ontweringswater 1 liter

€ 8.25 incl. btw

Oxaalzuur 1 kg

€ 12.10 incl. btw

Oxaalzuur 100 gr

€ 3.55 incl. btw