Azobe Planken

Azobe planken zijn ideaal voor het maken van constructies in en om het water. Deze duurzame hardhoutsoort is namelijk bestand tegen de heftige invloeden van weer en wind. Met deze planken maakt u eenvoudig zelf uw steigers, beschoeiingen of damwanden.

Azobe planken online bestellen

U kiest voor een duurzame constructie wanneer u deze maakt met azobe planken. Deze ruwe planken hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar en zijn daarmee uitermate geschikt voor de waterbouw. Daarnaast is azobe schimmelbestendig, onderhoudsvrij en is het goed bestand tegen zuren en bepaalde chemicaliën. Met deze hardhoutsoort bent u verzekerd van een resultaat waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten. Koop uw planken eenvoudig met een paar muisklikken in onze online houthandel. Denk ook aan de overige bouwproducten die u nodig heeft voor uw project. Dan kunt u snel aan de slag!

Ruwe azobe planken op maat

In ons assortiment vindt u azobe planken in diverse afmetingen. Staat uw maat er niet bij? Geen probleem. Bij Houtdirect kunnen wij uw planken in de maat zagen die u nodig heeft. Dit doen wij voor u in onze eigen houtzagerij. Heeft u vragen over de juiste afmetingen voor uw project? Stel ze aan onze vakmensen. Zij denken graag met u mee.


 

Veelgestelde vragen over azobe planken

Ja
In onze houthandel kunnen wij uw azobe planken afkorten als dit nodig is. Wij kunnen ruwe planken niet voor u schaven. De prijs voor het afkorten van uw planken is op aanvraag. 
 

Bel met onze klantenservice
Bespreek uw wensen voor het op maat zagen van uw hout met onze klantenservice. Zij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw azobe planken. 

Constructies in en om het water

  • steigers

  • gordingen

  • bruggen

  • damwanden

  • beschoeiingen

Levensduur
Met zijn gemiddelde levensduur van 25 jaar is dit een populaire houtsoort voor bovenstaande constructies. Bestel uw azobe planken vandaag nog online bij Houtdirect. 

Nee
Azobe is een duurzame hardhoutsoort die geen onderhoud nodig heeft. Het is bestand tegen de invloeden van weer, wind en heftige waterkrachten. Met zijn levensduur van gemiddeld 25 jaar is het een houtsoort waar u op kunt bouwen. 

Alleen online te bestellen, niet direct afhalen
In onze online houthandel werken wij met toeleveranciers. Het hout is daarom niet altijd op voorraad. Wij adviseren u om de planken online te bestellen. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, laten wij u per mail weten wanneer u deze kunt komen ophalen.


Levering
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de azobe planken te laten leveren op het adres van uw keuze. Wat uw voorkeur ook heeft, bij Houtdirect bieden wij u de service die u nodig heeft.

 
Sorteren op
0 resultaten