Handgrepen

De juiste handgrepen kunnen een mooie toevoeging zijn op uw houten deuren, luiken of kastjes. Een mooie handgreep met authentieke uitstraling kan een heel andere gevoel geven dan wanneer u kiest voor een standaard variant. En naast een mooi uiterlijk zijn de rustieke handgrepen van Houtdirect.nl natuurlijk ook functioneel vanwege een goede grip.

Rustieke deurgrepen

Bent u gericht op zoek naar rustieke handgrepen dan vindt u ook die materialen in onze webshop. Want naast een groot assortiment aan hout & tuinhout en plaatmateriaal, hebben we ook de nodige bouwproducten voor u op voorraad. Meubelbeslag met een authentieke uitstraling is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een landelijk interieur. Met deze handgrepen creëert u een mooi stijlaccent voor iedere deur of kast. Kies deurgrepen in dezelfde stijl als de rest van het interieur en exterieur van uw woning en het zal een perfect eindresultaat opleveren!
 

Handgrepen kopen

Handgrepen kopen een lastige opgave? Kijk niet verder en kies voor de rustieke handgrepen van Houtdirect.nl! Deze matchen bij iedere stijl wooninrichting en zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Check de maatvoering die u nodig heeft en als dit is afgestemd kunt u eenvoudig online de bestelling plaatsen. Meet de hart op hart maat en de gewenste diameter op want deze twee maten zijn nodig om de juiste keuze te maken. Als u aandacht besteed aan dergelijke details, komt dit de sfeer van uw huis zeker ten goede.
 
Sorteren op
1 resultaat

Rustieke handgreep zwart

€ 5.80 incl. btw