Vellingdelen

Zoekt u een project om wat extra karakter aan uw interieur toe te voegen? Kies dan voor karakteristieke vellingdelen! Deze zijn met mes en groef en geschaafd/geploegd met vellingkant. Speciaal geschikt voor dakbeschot en meubels en heel origineel voor het leggen van een vloer.

Eyecatcher in iedere woning

Het typerende kenmerk van vellingdelen zijn de 45 graden afgeschuinde hoeken. De vellingdelen zijn kunstmatig gedroogd voor extra stabiliteit en verkrijgbaar in diverse afmetingen onder interieurhout in onze webshop. De oude ruwe planken zijn verkrijgbaar in bruin, grijs of mixed color, een echte eyecatcher dus!
 

Meubelhout en interieurhout

Bent u helemaal weg van eikenhout? Maak er dan een leuke mix van met meubelhout en interieurhout. Of wat dacht u van het plaatsen van eigentijdse wandpanelen? Met Akupanel tovert u in een handomdraai een saai interieur om in een gezellige ruimte!
 

Vellingdelen

Stevige constructie
Vellingdelen zijn houten planken die u op een eenvoudige manier in elkaar kunt schuiven. Ze zijn zo gezaagd dat wanneer u ze in elkaar schuift ze een stevige constructie vormen.

Vele toepassingen
U gebruikt ze voor een rustieke gevelbekleding of sfeervolle schutting. Op daken ziet u ze vaak terug als dakbeschot. Maar ook voor deuren, luiken, vloeren of meubels worden ze veel gebruikt.

Niet te strak in elkaar zetten
Wij adviseren om vellingdelen nooit te strak in elkaar te zetten. Op deze manier houdt u nog ruimte over voor de eventuele werking van het hout.

Vraag ons om advies
Wij adviseren u graag over hoe u de vellingdelen op uw project het beste kunt toepassen.
Bescherming vellingdelen
Wanneer u uw vellingdelen goed wil beschermen tegen vuil, ongedierte en weersinvloeden moet u de vellingdelen behandelen met verf of beits.

Wij geven advies
Wij geven u graag advies over welke producten u hiervoor kunt gebruiken en bestellen in onze online houthandel.
Sorteren op
0 resultaten