Houten Vloeren

Ieder huis verdient een mooie vloer! Daarom bieden wij houten vloeren aan waar u een leven lang van kunt genieten. Onze vloeren zijn gemaakt van de beste houtsoorten en kunnen tegen een stootje. Wilt u een natuurlijke en warme uitstraling van uw huis? Kies dan voor onze unieke houten vloeren.

De basis in je huis

De vloer in uw huis zet de toon voor de uitstraling van uw huis. Een houten vloer geeft uw huis daarmee direct een warme uitstraling. Op uw vloer wordt geleefd en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een vloer van kwaliteitshout. Wij hebben in onze houthandel enkel hout van hoge kwaliteit omdat we geloven dat een goede vloer een leven lang mee moet gaan.

 

Multiplank vloeren

De multiplank vloeren van onze houthandel zijn kant en klaar bij levering. U kunt dus thuis meteen beginnen met het leggen van uw eiken vloer. Dat kan door deze direct te verlijmen op een geschikte ondergrond. Of u kunt er voor kiezen om deze zwevend te leggen op een daarvoor bestemde ondervloer. Voor het zelf leggen van deze duoplankvloer adviseren wij u graag zodat u snel op uw eiken vloer kunt lopen. 

Vloerdelen

U kunt de houten vloeren van Houtdirect afwerken met de ultramatte 2k lak van skylt. Zo behoudt u de natuurlijke en matte uitstraling van het hout en is uw vloer goed beschermd. Hierin adviseren wij u graag.

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk. Bij Houtdirect hebben we allemaal passie voor hout zodat we u het beste passende advies kunnen geven!

Onze vloeren kunt u op twee manieren leggen, zwevend of u kunt de vloerdelen verlijmen.Voor het zelf leggen van deze duoplankvloer adviseren wij u graag zodat u snel op uw vloer kunt lopen.

Multiplanken, duoplanken, multivloeren of lamelparket zijn allemaal samengestelde houten vloeren. Dit houdt in dat de vloer uit twee delen is opgebouwd, een toplaag eiken en een multiplex onderlaag van berken.
Sorteren op
1 resultaat

Eiken Multiplank 16x200 mm

Lengte: 0
€ 54,25 incl. btw